Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, sprijinit înainte de România - Columbia: "Chiar dacă n-a jucat la echipa de club, a făcut diferenţa" | EXCLUSIV

Ianis Hagi, sprijinit înainte de România - Columbia: "Chiar dacă n-a jucat la echipa de club, a făcut diferenţa" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi, fotbalistul român de la Glasgow Rangers, împrumutat în acest sezon de scoţieni în Spania, la Deportivo Alaves, este un jucător important pentru naţionala României, în viziunea selecţionerului Edi Iordănescu.

Edward Iordănescu l-a introdus pe Hagi pe teren în repriza secundă a partidei cu Irlanda de Nord. Jucătorul de la Alaves a avut parte de o prestaţie modestă la meciul de pe Arena Naţională şi speră că va reuşi să facă diferenţa la partida împortriva Columbiei.

Ianis Hagi, rezervă eternă la Deportivo Alaves

Fotbalistul celor de la Deportivo Alaves are parte de un sezon dificil în Spania. 806 minute a prins Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves, în această stagiune. Însă, Hagi a primit minute în campania preliminară a "tricolorilor" pentru calificarea la EURO 2024. Fiul lui Gheorghe Hagi a înscris un gol extrem de important spre finalul campaniei, golul victoriei partidei cu Israel, victorie care a calificat-o pe România la EURO 2024.

Tibor Selymes, membru al "Generaţiei de Aur" a comentat prezenţa lui Ianis Hagi la echipa naţională şi consideră că acesta poate face diferenţa în partidele echipei naţionale. 

"Ianis când a venit la naţională, chiar dacă n-a jucat la club, a făcut diferenţa. A marcat, a dat pase de gol, Ianis e un jucător care în ultimii 30 de metri face diferenţă şi cred că naţională are nevoie de astfel de jucători. Nu poţi să te bazezi pe unul sau doi. Dacă ăia nu sunt în forma, ce fac ceilalţi? Cred că avem nevoie de mai mulţi jucători cu calitatea asta de a decide un meci.", a declarat Tibor Selymes, pentru Orange Sport.

Ianis Hagi poate bifa o nouă selecţie în tricoul echipei naţionale la partida amicală pe care selecţionata lui Edi Iordănescu o va disputa marţi seară, la Madrid, în faţa Columbiei.

Afla mai multe despre: echipa nationalaianis hagitibor selymesdeportivo alavesrangersromania columbiaromania 

viewscnt
Articole similare