Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la CFR Cluj! Neluţu Varga, nemulţumit de un titular al echipei: "Vrea prea mulţi bani. Putem găsi şi alte variante"

Cutremur la CFR Cluj! Neluţu Varga, nemulţumit de un titular al echipei: "Vrea prea mulţi bani. Putem găsi şi alte variante"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu are parte de cel mai bun sezon în Superliga. După ratarea obiectivului din sezonul trecut, ardelenii nu au reuşit să se redreseze nici în actuala stagiune.

Finanţatorul echipei, Neluţu Varga, a vorbit despre situaţia unui jucător crucial al ardelenilor, jucător care a contribuit la titlurile câştigate din ultimii ani. Este vorba de fundaşul lateral în vârstă de 26 de ani, Cristian Manea. Fotbalistul adus de CFR Cluj în 2017, sub formă de împrumut, şi transferat definitiv în toamna anului 2020.

Ioan Varga: "În ultimele meciuri nu a arătat ce arăta el în trecut"

"El trebuie să se gândească. Vrea bani mulţi, dar în ultimele meciuri nu a arătat ce arăta el în trecut. Are o formă mai slabă. Noi putem găsi şi alte variante, dar pentru faptul că a fost alături de noi atâţia ani i-am făcut o ofertă bună şi are timp să se gândească", a declarat Neluţu Varga, conform ProSport.

Conform sursei citate, Varga i-a oferit internaţionalului român un salariu de 15.000 de euro pe lună, peste media salariilor la echipă, în tentativa de a-l convinge să semneze un nou contract.

Manea a fost un jucător esenţial pentru Dan Petrescu, alături de care a reuşit să cucerească cinci titluri de campion, în perioadele sale petrecute la CFR Cluj. Cristi Manea nu a avut parte de cel mai strălucit sezon, sub comanda lui Andrea Mandorlini, sau, mai recent, cea a lui Adrian Mutu.

Jucătorul de flanc drept care poate evolua, la nevoie, şi în partea stângă a defensivei, a bifat doar 15 prezenţe în acest sezon al Superligii. În cele 15 partide disputate, Manea a reuşit să înscrie un singur gol. Acesta a suferit o accidentare la ligamente în luna septembrie a anului trecut, şi a revenit abia la sfârşitul lunii decembrie.

În locul său a evoluat experimentatul fundaş lateral, adus de CFR Cluj în acest sezon, Vasile Mogoş, cel care a evoluat pe poziţia de fundaş dreapta şi în partida naţionalei României cu Irlanda de Nord, încheiată cu scorul de 1-1.

Neluţu Varga nu a uitat nici de prestaţia dezamăgitoare a jucătorului său, în tricoul echipei naţionale, la meciul cu Irlanda de Nord. În schimb, poate înţelege faptul că acesta a fost distribuit într-o poziţie mai puţin familiară.

"Manea nu mi-a plăcut, dar cred că postul lui e în dreapta. N-am avut soluţii şi a fost încercat acolo, dar nu e postul lui", a mai spus Varga.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargacristi maneasuperligaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare