Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daum a promis că va învăţa limba română pentru a se înţelege mai bine cu jucătorii naţionalei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat

Daum a promis că va învăţa limba română pentru a se înţelege mai bine cu jucătorii naţionalei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat

Echipa națională

Comentarii

La sosirea pe banca reprezentativei României, Christoph Daum promitea că va învăţa limba română pentru a se putea înţelege mai bine cu jucătorii. Însă Ionuţ Badea, fostul secund al echipei României, a declarat într-un interviu oferit pentru GSP.ro că germanul nu şi-a mai onorat această promisiune.

”În mare parte, jucătorii români cunosc limba engleză, limbă în care Christoph s-a exprimat. Iniţial, eu am tradus în totalitate ceea ce dânsul voia să transmită. Am constatat că pierdeam mult timp şi s-a stabilit că nu are sens să o mai facem. Cei care aveau nelămuriri discutau apoi cu mine. Dar asta nu influenţează în mare măsură un rezultat. Face parte din aspectul mental al unui jucător.

E adevărat, a declarat asta (n.r. - că va învăţa limba română). A fost însă destul de greu. Toată lumea vorbea engleză, inclusiv în cadrul FRF, în staff. Dacă lumea n-ar fi cunoscut limba engleză, probabil că ar fi făcut-o”, a declarat Ionuţ Badea.

Afla mai multe despre: echipa naţionalădaumionut badea,  

viewscnt
Articole similare