Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Politic, exasperat după un nou gol încasat de Dinamo în prelungiri: "E penibil, nu e în regulă"

Dennis Politic, exasperat după un nou gol încasat de Dinamo în prelungiri: "E penibil, nu e în regulă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ratat milimetric un punct pe terenul celor de la FC Botoşani, într-un meci al etapei a 6-a, încheiat cu înfrângerea dinamoviştilor cu scorul de 2-1.

FC Botoşani a dat lovitura pe final de partidă, pe teren propriu, prin golul lui Sebastian Mailat, jucător care l-a asigurat pe patronul clubului, Valeriu Iftime, că va salva echipa de la retrogradare în acest sezon.

Dennis Politic, unul dintre jucătorii de bază ai celor de la Dinamo, a vorbit la capătul partidei de pe terenul celor de la Botoşani despre sentimentele coechipierilor săi după un nou eşec la limită suferit de Dinamo, în acest play-out.

Dennis Politic: "Suntem foarte supăraţi"

"Un meci foarte frustrant pentru noi, e greu. Ştiam că va fi greu, orice meci e greu din play-out. Suntem foarte supăraţi. Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil şi aici suntem toţi implicaţi. Nu arăt cu degetul, toţi suntem implicaţi, dar ceva nu este în regulă. 

Urmează un meci cu Voluntari, acela va fi pe viaţă şi pe moarte. Mai avem speranţă, mai sunt 3 meciuri de jucat, dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea care te storc mental că pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar aşa vom putea să ne salvăm.", a declarat Dennis Politic, la finalul meciului.

Dinamo va avea parte de un meci infernal pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în etapa a 7-a. Voluntari vine după un egal obţinut cu greu pe teren propriu, împotriva celor de la FC U Craiova 1948. Dinamo este pe locul 15, loc direct retrogradabil, înainte de partida cu FC Voluntari. FC Botoşani a urcat pe poziţia a 13-a, loc de baraj, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul 12, primul loc din afara "zonei roşii".

Afla mai multe despre: dinamodennis politicfc botosaniplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare