Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ian Rush surprinde pe toată lumea: "E mai bun ca Messi şi ca Ronaldo". Care e pariul galezului

Ian Rush surprinde pe toată lumea: "E mai bun ca Messi şi ca Ronaldo". Care e pariul galezului
Comentarii

Fostul jucător al lui Liverpool, Ian Rush, este impresionat de unul dintre jucătorii lui Jurgen Klopp, pe care îl consideră chiar mai bun decât Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

"La forma pe care o traversează acum, l-aş plasa pe Mohamed Salah în faţa lui Lionel Messi şi a lui Cristiano Ronaldo. Este mai bun decât ei, în acest moment. El a depăşit toate aşteptările în acest sezon la Liverpool. Nimeni nu se aştepta ca el să marcheze atât de multe goluri. Are o viteză ieşită din comun, care îi permite să depăşească orice fundaş advers.

Se vorbeşte că Real Madrid l-ar urmări şi, ţinând cont de inflaţie, nu m-ar mira dacă Liverpool ar primi o ofertă de 225 de milioane de euro. Din fericire, Salah e fericit la Liverpool", a declarat Ian Rush, conform Sunday Mirror.

În vârstă de 25 de ani, Salah a marcat 23 de goluri şi a dat opt pase decisive, în 30 de meciuri jucate pentru Liverpool în acest sezon. Internaţionalul egiptean a fost transferat de la AS Roma, vara trecută, pentru 42 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ian rushsalahcristiano ronaldolionel messi 

viewscnt
Articole similare