Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţia colosală a lui Cosmin Olăroiu în România. Proiectul de milioane de euro a fost descoperit. "Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de a ajuta"

Investiţia colosală a lui Cosmin Olăroiu în România. Proiectul de milioane de euro a fost descoperit. "Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de a ajuta"
Comentarii

Cosmin Olăroiu antrenează de aproape două decenii în străinătate, dar preferă să investească în proiectele din România. Recent, unul dintre cei mai importanţi tehnicieni români a făcut o investiţie de milioane de euro.

Cosmin Olăroiu investeşte în România

După ce a câştigat multe milioane de euro în străinătate, în zona Golfului sau în China, antrenorul român a direcţionat o parte dintre bani şi spre România. 

Recent, o firmă deţinută de Cosmin Olăroiu a finalizat un proiect în Bucureşti, aproape de noul stadion de la Arcul de Triumf. 

Conform wowbiz.ro, un bloc de lux construit prin firma lui Cosmin Olăroiu a apărut pe Kiseleff 16, iar preţurile apartamentelor sunt impresionante. 

1.7 milioane de euro costă apartamentele cu trei camere, în timp ce cumpărătorii vor achita 2.2 milioane de euro pentru apartamentele cu patru camere plus TVA. 

După ce fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, şi finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-au apucat de imobiliare, şi Cosmin Olăroiu a devenit un jucător important în piaţa imobiliară din Bucureşti. 

Actualul antrenor al lui Sharjah FC, din Emiratele Arabe Unite, a cumpărat firma Steda Residence, în 2018, de la Stelian Gheorghe, şi s-a apucat să investească în mai multe proiecte din România. 

Ce spunea Cosmin Olăroiu despre investiţiile din România: "Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de a ajuta"

În trecut, Cosmin Olăroiu a explicat, pentru Telekom Sport, cum alege să investească banii pe care i-a câştigat. 

"Nu mă văd făcând lucrul ăsta în altă parte. Nu ştiu de ce. Când lucrezi cu oameni... Eu lucrez în străinătate şi văd că sunt acceptat de toţi cei cu care lucrez, mi se acordă încredere, însă eu prefer să lucrez în România şi aici cred eu că e mai multă nevoie de această calitate în plus, decât în alte locuri. 

Şi tot ce am încercat să fac a fost să aduc un plus, un minim, e relativ pentru că ce îmi place altei persoane nu îi este pe plac. Însă, de exemplu, în proiectul ăsta există posibilitatea ca cineva să vină să cumpere şi să îşi facă aşa cum crede el. Însă tot timpul am preferat să investesc bani mulţi în România. Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de a ajuta. Implicit există şi acest lucru, însă mai mult mă regăsesc aici decât în alte părţi”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport, într-un interviu din 2020

Mirel Rădoi a renunţat la 4 milioane de euro pentru a nu risca prietenia cu Olăroiu: ”Şeful clubului mi-a zis că sunt cel mai prost jucător pe care l-a avut”

Afla mai multe despre: cosmin olaroiucosmin olaroiu imobiliarecosmin olaroiu investitie romania 

viewscnt
Articole similare