Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu îi propune pe Ioniţă şi Balaure la naţională: ”Le atragem atenţia celor de la FRF”

Iordănescu îi propune pe Ioniţă şi Balaure la naţională: ”Le atragem atenţia celor de la FRF”

Superliga

Comentarii

Astra s-a impus cu 3-1 în faţa campioanei României, Viitorul Constanţa. Antrenorul giurgiuvenilor, Edward Iordănescu, a fost mulţumit de jocul elevilor săi, însă a găsit şi defecte!

”Deşi suntem o echipă în formare, reuşim din mers să reuşim lucruri frumoase. Propunem o formulă nouă, cu jucători noi, cu jucători tineri. Iată că ne aflăm în etapa zece şi avem opt meciuri fără înfrângere şi trei succese consecutive. Nu ştiu câte echipe se pot lăuda cu o asemenea performanţă. Ne aşteptam la un meci greu. Este meritul băieţilor pentru acest succes. Important e că am câştigat. E important când reuşeşti să-l baţi pe Gică. El de dimineaţa şi până seara se gândeşte la fotbal. Au fost multe ocazii de gol, prea mult din partea adversarului. E un lucru pe care trebuie să-l reglăm. Îi doresc lui Cosmin Contra să aibă inspiraţie la echipa naţională!”, a declarat Edward Iordănescu la Telekom Sport.

”Cred şi îmi doresc ca, odată cu respectul căpătat, să atragem atenţia celor de la FRF şi de la loturile naţionale. Balaure şi Ioniţă sunt jucători care în viitor vor avea un cuvânt important de spus în fotbalul românesc", a mai spus tehnicianul.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare