Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool 1-1 Arsenal. Salah a înscris un gol fantastic, însă ”cormoranii” rămân pe locul doi. Trupa lui Arteta, lider înaintea Crăciunului

Liverpool 1-1 Arsenal. Salah a înscris un gol fantastic, însă ”cormoranii” rămân pe locul doi. Trupa lui Arteta, lider înaintea Crăciunului

Premier League

Comentarii

Liverpool - Arsenal, LIVE VIDEO, de la ora 19:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Duel de foc între primele două clasate din Premier League

VIDEO | Liverpool - Arsenal 1-1 (Salah 29/Gabriel 4)


Echipele de start

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Endo, Jones - Salah, Gakpo, Diaz
  • Rezerve: Bradley, Clark, Elliott, J. Gomez, Gravenberch, Kelleher, McConnell, Nunez, Quansah
  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, G. Jesus, Martinelli
  • Rezerve: Cedric, Elneny, Jorginho, Kiwior, Nelson, Nketiah, Ramsdale, Smith-Rowe, Trossard

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 1-1.

Min 71. Ocazie uriaşă pentru Liverpool! Trent Alexander-Arnold loveşte bara, la capătul unui contraatac fulger purtat de ”Cormorani”.

Min 29. GOOOOOL LIVERPOOL! Salah egalează cu un şut superb.

Min 4. GOOOOOOL ARSENAL!  Gabriel deschide scorul pe Anfield cu o lovitură de cap, la o fază la care şi Alisson are partea lui de vină.

Min 1. A început meciul.


Runda cu numărul 18 din Premier League propune un duel de mare intensitate, anume confruntarea primelor două clasate, Arsenal şi Liverpool.

Gazdă va fi Liverpool, care a început etapa curentă pe locul 2, cu 38 de puncte, la egalitate cu Aston Villa, dar cu golaveraj mai bun. Dar trupa lui Unai Emery a remizat cu Sheffield United (1-1) şi a urcat provizoriu pe treapta a doua a podiumului.

Însă ”cormoranii” ţintesc acum chiar poziţionarea în vârful ierarhiei, acolo unde cel mai recent s-au aflat în urmă cu o etapă, înainte de remiza 0-0 din derby-ul cu Manchester United.

Liverpool a suferit un singur eşec în acest sezon de Premier League, venit în meciul de mare scandal cu Tottenham (1-2). În rest, trupa lui Jurgen Klopp a avut un parcurs conform aşteptărilor.

De partea cealaltă, Arsenal este liderul la zi din campionatul Angliei. După eşecul venit pe terenul lui Aston Villa (0-1), ”tunarii” s-au întors pe linia victoriilor şi au câştigat fără emoţii meciul cu Brighton (2-0), în runda precedentă.

Astfel, cu 39 de puncte, ocupă primul loc în Premier League, loc pe care Mikel Arteta şi elevii săi speră să fie şi la finalul celor 38 de etape.

În cea mai recentă partidă directă, disputată chiar pe Anfield Road, cele două rivale au remizat (2-2), după ce ”tunarii” au condus cu 2-0, dar ”cormoranii” au revenit şi egalat la 2. În turul sezonului trecut, Arsenal s-a impus pe Emirates (3-2).

Chiar dacă cele două mari forţe ale Angliei au cele mai bune defensive din campionat (doar 15 goluri primite), este de aşteptat ca duelul de la Liverpool să fie unul foarte spectaculos, cu goluri de ambele părţi şi cu un ritm extrem de alert şi de intens, aşa cum precizează una dintre regulile nescrise ale fotbalului din Premier League.

Afla mai multe despre: premier leagueliverpool arsenaljurgen kloppmikel arteta 

viewscnt
Articole similare