Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United - Bournemouth 0-3. Aston Villa, victorie cu 1-0 şi cu Arsenal. Rezultatele zilei în Premier League

Manchester United - Bournemouth 0-3. Aston Villa, victorie cu 1-0 şi cu Arsenal. Rezultatele zilei în Premier League

Premier League

Comentarii

Manchester United a suferit un ”şoc” pe Old Trafford, în partida cu Bournemouth, iar Arsenal nu a putut face mai multe decât Manchester City pe terenul lui Aston Villa.

Manchester United, dezmembrată de Bournemouth

Manchester United şi Arsenal Londra au înregistrat înfrângeri în partidele disputate, sâmbătă, 9 decembrie, în etapa a 16-a din Premier League.

United a fost învinsă acasă de Bournemouth, scor 0-3. Golurile au fost marcate de Solanke (5), Biliing (68) şi Senesi (73).

La oaspeţi, internaţionalul român Ionuţ Radu nu a fost nici măcar pe foaia de joc pentru acest meci. De această dată, portarul de rezervă pentru titularul Neto a fost Mark Travers.

În urma acestui eşec, Manchester United ocupă tot locul 6, cu 27 de puncte, dar cu golaveraj negativ (18-21), în timp ce Bournemouth, neînvinsă de cinci runde, a urcat pe locul 12, cu 19 puncte.

După City, i-a venit şi rândul lui Arsenal. Villa, două victorii cu 1-0 în faţa campioanei şi a vicecampioanei Angliei

De partea cealaltă, Arsenal a pierdut partida din deplasare cu Aston Villa, scor 0-1. Golul a fost marcat de căpitanul McGin (7).

Odată cu acest succes, Aston Villa a doborât recordul clubului de victorii consecutive pe teren propriu din 1931. Trupa lui Unai Emery a ajuns la 15!

Astfel, Villa a acumulat 35 de puncte şi ocupă locul 3 în Premier League, la un punct în spatele lui Arsenal, ocupanta locului 2, şi la două de noul lider, Liverpool.

Alte rezultate din Premier League:

  • Brighton – Burnley 1-1
  • Sheffield United – Brentford 1-0
  • Wolverhampton – Nottingham Forest 1-1
  • Crystal Palace - Liverpool 1-2

Partidele Everton – Chelsea, Fulham – West Ham, Luton – Manchester City şi Tottenham – Newcastle urmează să se dispute duminică, 10 decembrie.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmanchester unitedaston villaliverpool 

viewscnt
Articole similare