Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, dezlănţuit: "Celelalte echipe din Liga I n-au reuşit ce am reuşit eu". Cum a caracterizat prestaţia lui Gnohere

Mihai Stoica, dezlănţuit: "Celelalte echipe din Liga I n-au reuşit ce am reuşit eu". Cum a caracterizat prestaţia lui Gnohere

UEFA Europa League

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a fost pus pe glume la finalul partidei de la Hapoel Beer Sheva. În plus, oficialul roş-albaştrilor şi-a ironizat şi rivalii din Liga I.

"Pentru mine, se conturează a şaptea calificare în primăvara europeană şi mi-e greu să ţin minte câte victorii am obţinut. Şapte calificări de-ale mele... Toate celelalte echipe din România nu ştiu dacă strâng la un loc atâtea calificări la un loc. Vreau să mai spun că Bogdan Planic e puţin supărat, pentru că a pierdut Steaua Roşie Belgrad. I-am zis că, din păcate, există o singură Stea în Europa. Steaua Bucureşti.

Iar prestaţia lui Gnohere a fost în felul următor: la prima atingere a dat gol, la a doua atingere a ţinut mingea la centrul terenului, la a treia a dat gol, iar la a patra atingere a pierdut o minge în margine. Nu e normal să pierzi o minge în tuşă" , a declarat Mihai Stoica după victoria obţinută de FCSB în deplasarea de la Hapoel Beer Sheva.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabelgradplanicmihai stoicahapoel beer shevaeuropa league 

viewscnt
Articole similare