Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miracolul continuă! Bayer Leverkusen se salvează în minutul 90+8 şi îşi extinde seria de invincibilitate la 45 de partide, un record la nivel european

Miracolul continuă! Bayer Leverkusen se salvează în minutul 90+8 şi îşi extinde seria de invincibilitate la 45 de partide, un record la nivel european

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen, campioana Germaniei, a fost pe punctul să cedeze pentru prima oară în acest sezon, în toate competiţiile, în faţa celor de la Borussia Dortmund, într-o partidă a etapei cu numărul 30 din Bundesliga.

"Aspirinele" lui Xabi Alonso au fost pe cale să piardă pe terenul Borussiei Dortmund în etapa cu numărul 30 din Bundesliga, ar fi fost prima înfrângere a echipei din Leverkusen în toate competiţiile, în acest sezon. 45 de partide consecutive, un record la nivel european, este cifra cheie a perioadei de invicibilitate a formaţiei antrenate de Xabi Alonso.

Stanisic, salvatorul lui Leverkusen pe Signal Iduna Park

Campioană a Germaniei în premieră, în acest sezon, Bayer Leverkusen are parte de un sezon magic în toate competiţiile. Calificată în semifinalele UEFA Europa League şi finala Cupei Germaniei, Leverkusen are şansa să îşi treacă în cont o "triplă", alcătuită din Bundesliga, Cupa Germaniei şi UEFA Europa League.

Bayer Leverkusen a devenit în mod oficial campioană în Bundesliga după victoria la scor împotriva celor de la Werder Bremen, cu scorul de 5-1. Suporterii lui Bayer nu au mai rezistat şi au intrat pe teren la scorul de 4-1, pentru a sărbători performanţa istorică reuşită de jucătorii antrenaţi de Xabi Alonso.

Nicklas Fullkrug a fost unicul marcator al echipei sale în partida de pe Signal Iduna Park. În minutul 82, atacantul naţionalei Germaniei a înscris din pasa fostului jucător de la RB Leipzig şi Bayern Munchen, Marcel Sabitzer. În minutul 90+8, oaspeţii au marcat când nimeni nu se aştepta. Josip Stanisic şi-a salvat echipa la una dintre ultimele faze ale meciului, din pasa lui Florian Wirtz, unul dintre jucătorii instrumentali ai campioanei Germaniei, în acest sezon.

Afla mai multe despre: bayer leverkusenborussia dortmundxabi alonsobundesliga 

viewscnt
Articole similare