Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu a ieşit la atac după meciul pierdut de Craiova în faţa FCSB-ului: ”CSU mănâncă 2-3 milioane pe an de la Consiliu Local”

Mititelu a ieşit la atac după meciul pierdut de Craiova în faţa FCSB-ului: ”CSU mănâncă 2-3 milioane pe an de la Consiliu Local”

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FC U Craiova a comentat înfrângerea categorică suferită de Craiova primăriei în faţa FCSB-ului, scor 2-5. Mititelu s-a declarat oripilat de modul în care cei de la CSU găsesc de cuviinţă să managerieze lucrurile la echipă.

"Prefer să mă abţin. E o situaţie delicată, nu pot vorbi despre o echipă care a intrat în fotbal cum a intrat şi care mi-a distrus viaţa.

Lupta pentru titlu nu e încă pecetluită. Steaua are o formă bună,  iar CFR îşi va reveni. Campionatul nu e încă jucat, lupta va continua până în primăvară. Totuşi, Steaua va mai avea sincope, nu cred că poate avea aceeaşi cadenţă.

CSU Craiova are 3 jucători buni, dar nu poate câştiga campionatul cu ei. Mă refer la Băluţă, Mitriţă şi Bancu. Dacă ar mai avea 3-4 jucători de aceeaşi valoare, CSU s-ar putea bate la titlu.

Am aflat la acest meci de la comentatori că această CSU Craiova a jucat în 2002 cu Steaua. Cum e posibilă o asemenea enormitate? E incredibil!

Mi-aş dori ca FC U Craiova să joace pe noul stadion, dar deocamdată nu s-a răspuns la solicitările noastre. Nu ne poate cere nimeni chirie mai mare decât i se cere lui CSU. CSU mănâncă de la Consiliul Local cel puţin 2-3 milioane de lei pe an", a tunat Adrian Mititelu, la Pro X.

Afla mai multe despre: cs u craiovafc u craiovaliga 1fcsbmititelu,  

viewscnt
Articole similare