Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O altfel de concluzie după victoria cu Turcia: "Contra nu face nimic deosebit"

O altfel de concluzie după victoria cu Turcia: "Contra nu face nimic deosebit"

Echipa națională

Comentarii

Florin Prunea consideră în continuare că România ar fi avut şanse mari să meargă la Cupa Mondială din Rusia, dacă Daum ar fi fost schimbat mai devreme. Fostul mare portar român dă drept exemplu meciurile făcute de ”tricolori” în mandatul lui Contra.

Contra este neînvins pe banca naţionalei, cu două victorii şi un egal. ”Tricolorii” au reuşit să producă mult entuziasm după victoria cu 2-0 în faţa Turciei şi Florin Prunea spune că aceasta este adevărata faţă a naţionalei.

Fostul portar al României susţine că actualul selecţioner n-a făcut nimic ieşit din comun, ci a ales atent jucătorii şi a îmbunătăţit atmosfera în vestiar. Lucruri pe care Christoph Daum nu le-a făcut, spune Prunea, motiv pentru care am ratat calificarea la Cupa Mondială.

”Abia acum ne dăm seama de dimensiunile dezastrului necalificării la Campionatul Mondial şi de diferenţa de atitudine şi joc. E important că legăm rezultatele, că jocul e bun şi că suporterii sunt lângă echipă, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Jucătorii zâmbesc, vin cu plăcere, nu mai sunt jigniţi nici de selecţioner, nici de preşedintele federaţiei. Contra nu face ceva deosebit. Face doar ce e normal şi corect la echipa naţională”, a spus Prunea la ProSport Live.

Florin Prunea spune că a rămas impresionat de Budescu, jucător ignorat de Christoph Daum. De asemenea, a subliniat şi evoluţia lui Gicu Grozav - autorul unei ”duble”: "Şi pe mine m-a impresionat Budescu prin realizările, prin efortul şi travaliul său. După aceea, m-au impresionat Chiricheş, Săpunaru şi Gicu Grozav, un jucător care nu a fost băgat în seamă. Uitaţi ce înseamnă o selecţie normală, dar şi inspiraţia lui Cosmin Contra", a mai spus Prunea.

Afla mai multe despre: florin pruneachristoph daumcosmin contraromania 

viewscnt
Articole similare