Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a făcut o criză de nervi la pauza derby-ului cu Dinamo. Ce l-a scos din sărite

Petrescu a făcut o criză de nervi la pauza derby-ului cu Dinamo. Ce l-a scos din sărite

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să câştige cu 2-0 în Ştefan cel Mare şi a trecut pe primul loc, la două puncte distanţă de FCSB. Dan Petrescu spune că a făcut o criză de Petrescu a făcut o criză de nervi la pauza derby-ului cu Dinamo: "E pentru prima dată când fac asta la CFR"nervi la pauză, deoarece a fost nemulţumit de atitudinea arătată de jucători în prima repriză.

Dan Petrescu a reuşit o victorie importantă, care o readuce pe CFR Cluj pe prima poziţie în clasament, după ce FCSB a fost învinsă de CSM Iaşi. Însă ”Bursucul” spune că momentul decisiv a fost la pauza derby-ului din Ştefan cel Mare. Petrescu spune că a fost nemulţumit în prima repriză de atitudinea jucătorilor, astfel că i-a certat serios la pauză

”Meritul total le aparţine jucătorilor. Noi, antrenorii, ţipăm, ne agităm, dar nu jucăm. Este pentru prima oară în cinci luni la CFR când sunt foarte nervos la pauză. Cred că a fost cel mai dur moment al meu la CFR. Dar a funcţionat. Până acum am fost calm. Dar nu mi-a plăcut determinarea din prima repriză. Astăzi, a lipsit. Parcă fiecare jucător, cu excepţia lui Hoban, aştepta în prima repriză să se întâmple ceva. Le-am zis că nu trebuie să luăm gol, deoarece ei vor intra în criză de timp şi fanii vor pune presiune pe ei. Am avut noroc să dăm repede gol în repriza a doua”, a declarat Dan Petrescu la microfonul Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la patru puncte distanţă de primul loc care asigură prezenţa în play-off. Dan Petrescu este însă convins că are forţa să ajungă în prima parte a clasamentului, însă dinamoviştii au nevoie de încredere: ”Eu cred că dacă-şi revin jucătorii lor din atac, pentru că au jucători de atac foarte buni, se pot califica în play-off. Mai sunt opt meciuri de jucat. Anul trecut n-am fost aici, dar ştiu că s-au calificat în ultimul meci”.

Ajuns la 34 de ani, Emmanuel Culio este golgheterul lui CFR Cluj, cu 6 goluri, toate reuşite din penalty. Dan Petrescu îl felicită: ”Viitorul meu antrenor secund văd că vrea să devină golgheter. Sper să primim cât mai multe penalty-uri. Haţegan a arbitrat foarte bine, nu ai ce să-i reproşezi. Mă bucur foarte mult că am câştigat fără greşeli de arbitraj”

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1dinamoculio 

viewscnt
Articole similare