Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Punct şi de la capăt. VIDEO | Mangia, "mândru de elevii lui", după 2-5 cu FCSB. Mesajul italianului

Punct şi de la capăt. VIDEO | Mangia, "mândru de elevii lui", după 2-5 cu FCSB. Mesajul italianului

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de rpesă, că este mândru de jucătorii lui, în ciuda faptului că au pierdut, cu 2-5, meciul cu FCSB. Tehnicianul italian spune că ar trebui luate în considerare toate rezultatele de până acum ale echipei, care a obţinut 32 de puncte în 16 meciuri, nu doar cel de duminică.

Întrebat dacă se va mai umple noul stadion la inaugurare, la meciul cu Slavia Praga, după eşecul cu FCSB, Mangia a răspuns: "Ştiu că partida de duminică nu a fost una prea bună, dar ar trebui să conteze ce a făcut această echipă până acum, în 16 meciuri, în care a acumulat 32 de puncte. Cineva a zis că înţeleg numai dacă mi se vorbeşte în italiană. Vreau să vă spun ceva în legătură cu meciul de duminică, sper să nu greşesc accentul: <Sunt mândru de jucătorii mei> (n.r. în limba română)."

Mangia afirmă că a analizat cu elevii săi erorile comise în meciul cu FCSB şi că au lucrat pentru eliminarea lor. Totodată, a admis că şi el a greşit la partida de duminică.

"Eu în general dorm puţin după meciuri, chiar şi după cele pe care le-am câştigat. După meciul cu FCSB am revăzut partida şi am început analiza viitorului adversar. Suntem supăraţi pentru că nu am putut să le oferim satisfacţie suporterilor noştri, dar acum trebuie să ne gândim la lucrurile pe care le putem nodifica, nu la cele pe care nu le mai putem. Munca mea şi a jucătorilor este îndreptată în acest moment către următorul meci. Am analizat partida cu Steaua, băieţii mei sunt inteligenţi şi au înţeles erorile comise şi vom încerca să le remediem. Acţionăm ca o echipă. Câştigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă. Şi în fruntea echipei este antrenorul. Ne-am făcut autocritica, pentru a ne putea îmbunătăţi evoluţia la viitoarea partidă", a spus antrenorul.

El nu a dorit să precizeze dacă va opera modificări în echipa sa pentru meciul următor din Liga I, cu Astra Giurgiu.

"Avem o partidă dificlă cu Astra, joacă un fotbal bun şi are un jucători buni din punct de vedere individual. Noi pregătim toate meciurile cu ideea de ne impune jocul şi de a le câştiga, acordând în acelaşi timp respectul maxim adversarilor, pentru că toţi adversarii sunt de valoare. Vom vedea dacă vom face schimbări în echipă. Mai avem două antrenamente foarte importante, apoi voi stabili în funcţie de ce am văzut la pregătire toată săptămâna. Dar nu ve vom schimba ideea de joc după un rezultat negativ, chiar dacă a fost foarte negativ", a mai spus Mangia.

CSU Craiova va întâlni, vineri, de la ora 20.45, în deplasare, pe Astra Giurgiu, în etapa a XVII-a a Ligii I.

 

Afla mai multe despre: mangiacraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare