Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia unică a lui Darren Cahill după vestea primită de Simona Halep. Mesajul postat de fostul antrenor al româncei

Reacţia unică a lui Darren Cahill după vestea primită de Simona Halep. Mesajul postat de fostul antrenor al româncei

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste bună. Suspendarea i-a fost redusă, iar fostul ei antrenor, Darren Cahill (58 de ani), a reacţionat imediat.

Reacţia genială a fostului antrenor al Simonei Halep

Simona Halep va putea reveni în competiţii, suspendarea sa fiind redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la patru ani la nouă luni.

La scurt timp, au apărut şi primele reacţii cu privire la această veste de ultimă oră. Pe lângă cea inclusiv a Simonei Halep, şi Darren Cahill a postat un mesaj în spaţiul online.

Fostul antrenor al sportivei din Constanţa a reacţionat simplu şi precis.

”Bună dimineaţa!”, a scris Darren Cahill, într-o postare pe X.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep timp de şase ani, între 2015 şi 2021. Alături de australian, jucătoarea din România a reuşit să câştige primul ei titlu de Grand Slam: Roland Garros 2018.

La finalul acelui an, Darren Cahill a întrerupt temporar colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul a vrut să aibă un an sabatic pentru a petrece mai mult timp alături de copii săi. A fost alături de Simona Halep la Wimbledon 2019, acolo unde românca a reuşit să o învingă în finală pe Serena Williams.

Simona Halep, a cărei suspendare a fost redusă drastic de TAS, poate reveni în orice moment pe teren, dar cel mai aproape ar fi turneul de 1.000 de puncte de la Miami, programat în perioada 19-31 martie.

Afla mai multe despre: simona haleptenisdarren cahill 

viewscnt
Articole similare