Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte o nouă mutare la naţională? ”Mutu reprezintă valoare adăugată pentru naţională”

Se pregăteşte o nouă mutare la naţională? ”Mutu reprezintă valoare adăugată pentru naţională”

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Burleanu a declarat într-o conferinţă de presă că Adrian Mutu reprezintă "valoare adăugată", iar conducătorii echipei naţionale a României încearcă să-i coopteze în echipă pe foştii mari fotbalişti.

"Adi Mutu ne-a vizita azi ca să îl felicite pe Cosmin Contra şi am avut şi eu o discuţie cu el. Discuţiile au fost confidenţiale. Echipa naţională are nevoie de orice valoare adăugată. Inclusiv Adrian Mutu reprezintă valoare adăugată pentru echipa naţională. Ca federaţie ne gândim întotdeauna cum să facem să reintegrăm foştii mari fotbalişti, indiferent de sistemul pe care îl avem sau dacă aceştia doresc să se ducă pe o cale administrativă sau tehnică", a declarat Burleanu.

Adrian Mutu, director general al FC Dinamo Bucureşti din 12 octombrie 2016, a recunoscut că a purtat discuţii privind o eventuală cooptare a sa cu FRF.

"Eu sunt la Dinamo acum. În momentul ăsta e posibil orice, dar eu vreau să mă gândesc la Dinamo. Ce se întâmplă cu mine nu are nicio treabă cu numirea lui Cosmin Contra. Eu sunt la Dinamo şi mă gândesc numai la Dinamo" a mai spus Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: razvan burleanuechipa nationalaadrian mutu,  

viewscnt
Articole similare