Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnează Tamaş cu o nouă echipă? A fost văzut în loja unui club din Superligă | VIDEO

Semnează Tamaş cu o nouă echipă? A fost văzut în loja unui club din Superligă | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Retras la finalul anului trecut, Gabriel Tamaş a fost surprins acum în tribune la un meci din Superligă.

Fostul fundaş central a urmărit partida câştigată de Sepsi, scor 4-0, în faţa lui FC Voluntari. Gabriel Tamaş a fost în tribune alături de oficialii ilfovenilor.

Gabriel Tamaş şi-a anunţat retragerea

La finalul anului trecut, Gabriel Tamaş şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist. În vârstă de 40 de ani, Gabriel Tamaş a evoluat în cariera sa la FC Braşov, Tractorul Braşov, FC Dinamo, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari, Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna.

Fostul fundaş central are în palmares un titlu de campion al României (FCSB), 3 Cupe ale României (2 cu Dinamo şi 1 cu FCSB), 2 Cupe ale Ligii (FCSB), 1 Supercupă a României (Dinamo), 1 Cupă a Israelului (Hapoel Haifa) şi 1 Supercupă a Israelului (Hapoel Haifa).

Tamaş a evoluat în 67 de partide pentru echipa naţională a României, marcând 3 goluri. El a făcut parte din lotul primei reprezentative la turneul final al Campionatului European din Elveţia şi Austria, în 2008, jucând în toate cele trei meciuri din faza grupelor.

Afla mai multe despre: gabriel tamasvoluntari 

viewscnt
Articole similare