Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei fotbalişti importanţi de la Rapid, scoşi din lot! Bergodi a recunoscut: "Trebuia schimbat şi antrenorul. Este o decizie luată cu patronul"

Trei fotbalişti importanţi de la Rapid, scoşi din lot! Bergodi a recunoscut: "Trebuia schimbat şi antrenorul. Este o decizie luată cu patronul"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, a oferit câteva explicaţii despre absenţele importante din lot, înainte de meciul cu Sepsi, din etapa a patra a play-off-ului. Trei jucători nu au fost trecuţi pe foaia de joc.

Primele măsuri după ce Dan Şucu a spus că sunt "prea mulţi băieţi de treabă" la Rapid

Rapid Bucureşti vrea să învingă Sepsi, luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, pentru prima victorie din acest play-off, după trei înfrângeri consecutive, cu Farul Constanţa, Universitatea Craiova şi CFR Cluj. 

După ce Dan Şucu a tunat şi a spus că sunt "prea mulţi băieţi de treabă la clubul ăsta", după ruşinea suferită cu CFR Cluj, din lotul pregătit pentru meciul cu Sepsi au dispărut: Alexandru Albu, Damjan Djokovic şi Jayson Papeau, deşi atacantul intra în planurile de prelungire a contractului, din vară. 

Chestionat pe seama absenţelor celor trei fotbalişti care n-au prins lotul, Cristiano Bergodi a spus că a fost o decizie luată împreună cu conducătorii. 

"E frumos că suporterii au scris acele mesaje (n.r. - pe banca de rezervă), despre ei nu se poate spune nimic negativ şi noi să-i facem fericiţi. E un meci important, după acele înfrângeri.

(n.r. - Albu şi Djokovic nu sunt în lot) Nu că sunt vinovaţi aceşti doi jucători. Ok, s-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovaţi pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbaţi toţi, inclusiv antrenorul, după prima repriză cu CFR. Am luat nişte decizii, că aşa a trebuit să facem. Am schimbat ceva şi în primul 11 şi aşa e corect, că am lot competitiv şi le pot da şanse şi celor care stau în spate şi sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul şi tot clubul. A fost o decizie luată împreună, aţi înţeles?", a declarat Cristiano Bergodi

  • Cum a arătat echipa de start trimisă de Bergodi în Rapid - Sepsi: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
  • Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Afla mai multe despre: papeaualexandru albudamjan djokovicrapid sepsicristiano bergodidan sucu 

viewscnt
Articole similare