Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Transferul BOMBĂ la FCSB prinde contur! Vedeta plătită cu bani grei, marea lovitură a lui Gigi Becali: "Este binevenit"

ULTIMA ORĂ | Transferul BOMBĂ la FCSB prinde contur! Vedeta plătită cu bani grei, marea lovitură a lui Gigi Becali: "Este binevenit"

FCSB

Comentarii

FCSB e din ce în ce mai aproape de cel mai important transfer al verii. Gigi Becali poate rezolva problema portarului la vicecampioana României, iar veştile din Cehia indică o plecare definitivă a lui Florin Niţă de la Sparta Praga. Clubul internaţionalului român face primii paşi pentru a acoperi despărţirea de român.

FCSB are de acoperit posturi-cheie în această vară, după ce mai mulţi fotbalişti şi-au anunţat plecarea sau nu mai sunt în graţiile lui Gigi Becali. Un post descoperit e şi cel de portar, unde vicecampioana se poate baza în acest moment pe Andrei Vlad şi Toma Niga, iar din vară pe Ştefan Tîrnovanu, care va veni de la Politehnica Iaşi. Salvarea FCSB poate veni din partea unui fost jucător, dar în anumite condiţii.

Florin Niţă poate ajunge la FCSB. Sparta Praga aduce alt portar

Presa din Cehia anunţă la unison venirea unui nou portar în lotul Spartei Praga, mutare care indică o despărţire a lui Florin Niţă, portarul venit în 2018 de la FCSB, în schimbul a 1.35 de milioane de euro. După o primă parte în Cehia în care a fost titular, internaţionalul român a fost scos din poartă, iar titular a fost desemnat cehul Milan Heca.

Conducerea Spartei Praga ia noi decizii în privinţa postului de portar. Cehii au luat legătura cu impresarul slovacului Dominik Holec, în vârstă de 25 de ani, care ultima oară a jucat la Zilina, fiind liber de contract în prezent. Jucătorul a recunoscut că agentul său a fost înştiinţat de interesul Spartei Praga: “De tot se ocupă agentul meu, cu care vorbesc de fiecare dată când există o ofertă concretă. Ştiu că au fost câteva discuţii cu Sparta Praga, dar nu cunosc detaliile. Sunt răbdător şi vreau să aleg cea mai bună ofertă”, a anunţat Dominik Holec, conform efotbal.cz.

Sursa citată mai susţine că această mutare poate însemna o despărţire de portarul român: „Florin Niţă, numărul doi din echipă, poate pleca”.

În ce condiţii Gigi Becali îl transferă pe Florin Niţă la FCSB

Florin Niţă poate reveni la FCSB, club de care s-a despărţit greu în 2018. Întrucât portarul şi conducerea vicecampioanei au rămas în relaţii bune, Gigi Becali nu a exclus o posibilă revenire a portarului. Totuşi, finanţatorul FCSB a pus condiţii: o investiţie mare în privinţa transferului e exclusă, iar fotbalistul trebuie să renunţe la salariul de la Sparta Praga, unde era unul dintre cei mai bine plătiţi jucători.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vorbit despre Florin Niţă: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Florin Niţă a ajuns rezervă la Sparta Praga, iar dacă Gigi Becali îl va transfera va fi titular la FCSB, unde gafele lui Andrei Vlad dau neîncredere echipei. Inclusiv preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a dezvăluit cum poate ajunge internaţionalul român sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă.

Pentru FCSB, Florin Niţă a jucat în 117 meciuri, timp în care a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. 

 

 

Afla mai multe despre: florin nitafcsbflorin nita transfer fcsbgigi becaligigi becali transfer fcsbtransferuri fcsbflorin nita sparta pragaportar sparta praga 

viewscnt
Articole similare