Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un record vechi de 20 de ani din Champions League a fost doborât! Golul lui Kimmich din Bayern - Arsenal a stabilit o bornă fabuloasă

Un record vechi de 20 de ani din Champions League a fost doborât! Golul lui Kimmich din Bayern - Arsenal a stabilit o bornă fabuloasă
Comentarii

Bayern Munchen s-a calificat pentru a 13-a oară în semifinalele Ligii Campionilor, după 1-0 cu Arsenal pe Allianz Arena. Bavarezii au şansa să spele sezonul total ratat cu Bundesliga, în cazul în care în care vor câştiga Liga Campionilor pentru a şaptea oară în istorie.

Bavarezii au început tare returul sfertului de finală cu Arsenal şi Harry Kane a ratat de două ori în minutele 4 şi 5. Londonezii au echilibrat meciul, au avut ocazii la poarta lui Neuer şi au pus presiune în ultima parte a primei reprize.

După reluare, Goretzka a trimis în bară, în minutul 47, anunţând parcă golul din minutul 63, înscris de Joshua Kimmich. „Tunarii” nu au reuşit să egaleze în ultima jumătate de oră şi Bayern s-a impus cu 1-0, calificându-se în semifinale, cu scorul total de 3-2.

Festival istoric de goluri în sferturile Ligii Campionilor

Golul marcat de Joshua Kimmich a fost reuşita cu numărul 31 din sferturile actualei ediţii de Champions League. Astfel, sferturile sezonului 2023-2024 au adus cele mai multe goluri din istoria acestei faze eliminatorii din cea mai tare competiţie intercluburi.

Reuşita închizătorului de la Bayern Munchen a coborât recordul din sezonul 2003-2004. Atunci, în sferturile Ligii Campionilor, s-au marcat 30 de goluri.

Bayern va juca în semifinalele Ligii Campionilor cu învingătoarea din Manchester City - Real Madrid.

Afla mai multe despre: bayernarsenaljoshua kimmich 

viewscnt
Articole similare