Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu anticipează echipele calificate în finala Champions League! "Da, cred că asta va fi la cum arată lucrurile. Pentru Barcelona e o ruşine când pierzi"

Mircea Lucescu anticipează echipele calificate în finala Champions League! "Da, cred că asta va fi la cum arată lucrurile. Pentru Barcelona e o ruşine când pierzi"
Comentarii

Mircea Lucescu, câştigătorul Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk, în 2009, a anticipat echipele care se vor califica în finala Champions League, în acest sezon. Antrenorul român mizează pe o înfruntare PSG - Manchester City, pentru trofeul suprem în Europa.

Mircea Lucescu a spus echipele care vor juca finala Champions League: "Da, cred că asta va fi, la cum arată lucrurile"

Dortmund - PSG este prima semifinală stabilită în Liga Campionilor, după ce germanii au eliminat Atletico Madrid, iar francezii pe Barcelona, într-un meci în care Istvan Kovacs a fost în centrul controverselor

Mircea Lucescu a comentat ultimele două sferturi, Arsenal - Bayern Munchen şi Real Madrid - Manchester City, iar fostul selecţioner al României a ajuns la concluzia că PSG şi Manchester City vor disputa finala de pe Wembley, pe 1 iunie. 

"Eu cred că Manchester City nu va pierde ocazia să meargă mai departe (n.r. - în semifinale), datorită jocului organizat de atac. Sigur, orice echipă care atacă are şi probleme defensive şi vor avea dificultăţi întâlnindu-i pe Rodrygo, pe Vinicius, care în orice moment pot da peste cap toată organizarea defensivă. 

Real Madrid va trebui să suporte presiunea constantă a lui Manchester City într-un meci jucat acasă de ei. Pe contraatacurile rapide pot marca, dar eu într-un final văd Manchester City calificată, deşi e meci echilibrat. Nici Real Madrid în zona central defensivă nu e bine pusă la punct. 

(n.r. - PSG - Manchester City va fi finala Champions League?) Da, cred că asta va fi, la cum arată lucrurile, da. La nivelul ăsta, o echipă când pierde un jucător (n.r. - Barcelona, la eliminarea lui Araujo), e decisiv. Nu e ca atunci când se întâlnesc două echipe de nivel mai slab, când apar greşeli şi nu se simt diferenţele. 

Pentru Barcelona e o ruşine când pierzi, indiferent în câţi oameni, dar nu aveau altceva de făcut la 3-1, putea fi şi 5-1 la un moment dat", a declarat Mircea Lucescu, pentru Orange Sport şi Prima Sport. 

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu finala champions leaguefinala champions league 

viewscnt
Articole similare