Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teroare pentru Cristi Pulhac! Aproape să fie agresat în faţa casei: "Am auzit nişte paşi în spate, veneau 50 în alergare"

Teroare pentru Cristi Pulhac! Aproape să fie agresat în faţa casei: "Am auzit nişte paşi în spate, veneau 50 în alergare"

Dinamo București

Comentarii

Cristian Pulhac (39 de ani) s-a destăinuit în privinţa celui mai dificil moment din cariera sa, cel în care dinamoviştii au fost filmaţi când cântau melodia "Steaua e numai una". Furia celor din jurul clubului Dinamo nu s-a oprit pe stadion, iar fostul fundaş stânga a povestit un episod în care a evitat "la mustaţă" o agresiune din partea unui grup mare de persoane.

Episodul "Steaua e numai una" se putea încheia rău pentru Cristi Pulhac: "Am auzit nişte paşi în spate, veneau 50 în alergare"

În noiembrie 2008, în casa lui Gabi Torje, colegii de la Dinamo s-au strâns pentru a sărbători ziua de naştere a atacantul lateral care a impresionat în "Ştefan cel Mare". Printre ei, Ropotan şi Pulhac, care au ajuns să fie filmaţi în timp ce cântau "Steaua e numai una", melodia rivalilor. 

De la conducători la fani, momentul apărut în public n-a picat bine, iar cei implicaţi au trăit clipe de teroare în perioada care a urmat. 

La aproape 16 ani distanţă, Cristi Pulhac a rememorat clipele grele care au urmat, dar şi un episod care l-a marcat, când a fost aproape să fie agresat. 

"Trei luni am mâncat în casă, da. Am ajuns pe CNN, nu înţelegi? Da! Cred că a ieşit lumea în stradă mai rău decât la referendum atunci, era blocat tot 'Ştefan cel Mare', ce vorbeşti? 

(n.r. - ameninţări au fost?) Dacă am ajuns să trec peste asta şi după să-mi văd de treaba mea, să pot să prind un transfer, practic am trecut peste un mare obstacol. Am trecut prin multe şi treaba asta a atârnat de mine mult timp. Trebuia să-mi fac datoria în teren şi gândeşte-te să te huiduie tot stadionul la fiecare meci, să ai probleme acasă. 

Acasă, când mă duceam acasă... Când m-am dus acasă, am auzit nişte paşi în spate, mi-am dat seama şi am aruncat geanta în grădină. Am crezut că e unul singur şi de fapt veneau încă vreo 50 în alergare, 100. Doar nu să mă pupe veneau. Au fost tot felul de chestii de genul ăsta, erau alte vremuri. Nu a fost glumă deloc!

(n.r. - despre cântecul cu Steaua) Eram copii, a fost o glumă, aveam 21 de ani, 20 de ani. Afumătura... Ne afumam repede, nu te gândi că...", a spus Cristi Pulhac, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi pulhaccristi pulhac dinamosteaua e numai unacristi pulhac steaua e numai una 

viewscnt
Articole similare