Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urko Vera trebuie să ajungă marţi în cantonamentul Astrei I Toate detaliile oferite de Edward Iordănescu

Urko Vera trebuie să ajungă marţi în cantonamentul Astrei I Toate detaliile oferite de Edward Iordănescu

Astra Giurgiu

Comentarii

După ce telenovela Alex Ioniţă a avut un final fericit pentru jucător, care a semnat cu CFR Cluj, a venit rândul Astrei să aducă întăriri din Gruia. În cadrul emisiunii ProSport LIVE, Edward Iordănescu, a recunoscut că Urko Vera(30 de ani) va ajunge, marţi seară în cantonamentul echipei sale.

"Important e cum o să arate echipa la debut, atunci vom putea caracteriza perioada de pregătire. Se simt plecările. Ioniţă a fost un jucător decisiv pentru noi, chiar dacă nu e la un nivel ridicat de maturitate. E normal să fie o pierdere, mai ales dacă ne uităm la exodul din vară. Una peste alta, am reuşit să-i aducem pe Buş şi Matei, dar avem nevoie de timp pentru a îi integra în echipă. Urko Vera trebuie să ajungă diseară în cantonament! Am înţeles că nu intra în planurile lor pentru retur. Ei ne-au întrebat pe ce posturi avem nevoie de jucători, ne-au propus câteva nume, iar printre cei propuşi a fost şi Urko Vera. E împrumutat până în vară, cu opţiune de cumpărare", a spus Iordănescu.

Giurgiuvenii au bătut palma cu CFR Cluj şi au obţinut împrumutul pentru şase luni al lui Urko Vera. Atacantul în vârstă de 30 de ani a marcat de cinci ori în 15 prezenţe în Liga I.

Afla mai multe despre: urko veraedward iordanescucfrastratransfermutare 

viewscnt
Articole similare