Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat pentru Damac. Românul, gol în minutul 90+1 pentru o remiză spectaculoasă cu vedetele lui Al Ahli

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat pentru Damac. Românul, gol în minutul 90+1 pentru o remiză spectaculoasă cu vedetele lui Al Ahli

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a avut o nouă prestaţie splendidă în tricoul celor de la Damac. Mijlocaşul român a marcat pentru gruparea saudită.

Stanciu şi Contra, egali cu echipa plină de superstaruri a lui Al Ahli

Damac a reuşit un rezultat mare în campionatul Arabiei Saudite. Echipa antrenată de Cosmin Contra a remizat, pe teren propriu, cu Al Ahli, scor 2-2.

La Al Ahli joacă mulţi jucători care şi-au făcut un nume în fotbalul european. Portarul Edouard Mendy, fundaşul Roger Ibanez, mijlocaşii Franck Kessie şi Gabri Veiga şi atacanţii Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin şi Roberto Firmino.

Cu o aşa echipă de vedete, Al Ahli a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Hindi (10) şi Alnabit (44).

Dar după ieşirea de la cabine, cei care au mai marcat au fost gazdele de la Damac, prin Chafai (73), iar tabela a fost închisă de Nicolae Stanciu.

Căpitanul naţionalei României a înscris în minutul 90+1, cu un şut plasat, la colţul scurt, şi a adus un egal cât o victorie pentru el şi colegii săi, iar antrenorul Cosmin Contra a avut o explozie de fericire la margine.

Astfel, odată cu acest rezultat, Damac a urcat pe locul 9, cu 15 puncte, după 13 etape, în timp ce Al Ahli ocupă locul 3, cu 26 de puncte. Pe primele două locuri se află Al Hilal (32 de puncte) şi Al Nassr (28).

Nicolae Stanciu a disputat 10 meciuri la Damac şi a reuşit patru goluri şi trei pase decisive. Acesta a trecut în carieră şi pe la Al Ahli (ianuarie - iulie 2019), cifrele sale fiind de două goluri şi trei assist-uri în 10 partide.

Afla mai multe despre: nicolae stanciudamacstranieri 

viewscnt
Articole similare