Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru Constantin Budescu I Motivul pentru care mijlocaşul n-a fost prezent la reunirea echipei: "Asta se întâmplă cu el"

VIDEO | Probleme pentru Constantin Budescu I Motivul pentru care mijlocaşul n-a fost prezent la reunirea echipei: "Asta se întâmplă cu el"

FCSB

Comentarii

Steliştii s-au reunit în această dimineaţă când au efectuat vizita medicală la INMS. După prânz jucătorii vor pleca în primul stagiu de pregătire al iernii.

Acesta se va desfăşura în perioada 8-18 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek, Antalya şi se va încheia cu o partidă amicală, împotriva ucrainenilor de la Olimpik Doneţ. Partida se va disputa pe 18 ianuarie, începând cu ora 15:00, în incinta Gloria Sports Arena.

Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, începând cu 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde ros-albaştrii s-au pregătit şi în urma cu câţiva ani. Steliştii vor fi cazaţi în La Cala Resort, din Mijas, localitate aflată în apropierea oraşului Malaga. Jucătorii lui Nicolae Dică vor reveni din Spania direct la Mediaş, acolo unde este programată, cel mai probabil pe 4 februarie, prima partidă oficială din 2018, împotriva celor de la CS Gaz Metan Mediaş.

De la vizita medicală din această dimineaţă a lipsit Constantin Budescu. Acesta are probleme medicale cu unul dintre copii şi a fost învoit de către Nicolae Dică. Mai mult, Florin Niţă a efectuat deja controlul medical la o clinică privată din Chiajna. "Budi a fost învoit de către club pentru că are nişte problemele cu unul dintre copii. Nu a fost prezent nici la Gala AFAN de duminică seară, tot din acelaşi motiv", au dezvăluit surse din club.

LOTUL PREZENT ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ LA REUNIREA ECHIPEI

PORTARI: A. Vlad, Stăncioiu

FUNDAŞI: R. Benzar, Planici, Momcilovici, Bălaşa, Enache,  Larie, J. Morais, A. Jorge

MIJLOCAŞI: Pintilii, Fl. Coman, Fl. Tănase, Nedelcu, Ov. Popescu, Teixeira, Man, L. Filip, Pacionel, I. Stoica

ATACANŢI: Alibec, Gnohere

Afla mai multe despre: reuniresteauafcsbbudescuproblememedicaleinvoitdicacantonamentinms 

viewscnt
Articole similare