Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii mici s-au făcut de râs chiar în faţa lui Contra. Portarul naţionalei a început să plângă după umilinţa cu Turcia

VIDEO | Tricolorii mici s-au făcut de râs chiar în faţa lui Contra. Portarul naţionalei a început să plângă după umilinţa cu Turcia

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U17 a României se află şi ea în Antalya. A jucat un meci de verificare cu Turcia, dar nu s-a încheiat deloc bine. Au fost şi lacrimi la final.

Naţionala lui Contra a învins Turcia cu 2-0 în urmă cu două luni. La U17, lucrurile n-au stat la fel de bine. Turcii au câştigat clar meciul de pregătire din Antalya. Sub privirile lui Contra, dar şi ale selecţionerului de la tineret, juniorii de la U17 au fost învinşi cu 6-2. Unul dintre golurile naţionalei a fost reuşit de un stranier, care joacă la Inter Milano, Vlad Mitrea.

Portarul naţionalei a fost cel mai supărat. A ieşit în lacrimi de pe teren din cauza celor şase goluri primite.

Calificată la Turneul de Elită al Campionatului European din 2018, naţionala U17 face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, şi Slovenia. meciurile vor fi găzduite de Ungaria şi se vor desfăşura în perioada 22-28 martie 2018 conform următorului program:

22 martie 2018: Israel - România

25 martie 2018: Ungaria - România

28 martie 2018: România - Slovenia

Afla mai multe despre: turciaromaniamilanointervlad mitreaechipa nationalacosmin contra 

viewscnt
Articole similare