Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi cu meciuri nebune în Italia! Juventus a câştigat derby-ul cu AC Milan. Victorii cu emoţii pentru Roma, Atalanta şi Bologna. Egal spectaculos la Salerno

VIDEO | Zi cu meciuri nebune în Italia! Juventus a câştigat derby-ul cu AC Milan. Victorii cu emoţii pentru Roma, Atalanta şi Bologna. Egal spectaculos la Salerno

Juventus

Comentarii

Ziua de duminică a etapei cu numărul 9 din Serie A nu i-a dezamăgit pe iubitorii fotbalului din ”Cizmă”.

AC Milan 0-1 Juventus Torino ( Locatelli 63)

Juventus a câştigat derby-ul cu Milan şi a urcat pe podium în Serie A. Giroud a ratat prima mare ocazie a meciului, după o fază superbă creată de Leao. Totul s-a rupt pentru diavoli în minutul 40. Thiaw a văzut roşu direct pentru o intrare dură. Kean a reuşit să rateze din faţa porţii, iar Milan a fost răpusă de un jucător crescut pe San Siro. Locatelli a marcat împotriva fostei sale echipe şi s-a bucurat excesiv. În final, Bătrâna Doamnă putea sta fără emoţii. Vlahovic a fost responsabilul cu ratările, iar Juventus a câştigat doar cu 1-0.

Atalanta 2-0 Genoa ( Lookman 68, Ederson 90+5)

Zidul defensiv al lui Draguşin s-a prăbuşit pe terenul Atalantei. Deschiderea de scor a venit în poarta lui Genoa după mai bine de o oră de joc. Lookman a marcat de pe jos. Puşcaş a intrat pe teren în minutul 83 si a avut o ocazie mare, în prelungiri.Pe contraatac, Ederson a închis tabela. Genoa a rămas pe 15 în Italia. 

AS Roma 1-0 Monza ( El Shaarawy 90)

Pauza pentru meciurile naţionalelor nu a ajutat Roma lui Mourinho. Pe Olimpico, s-a chinuit contra Monzei deşi a jucat mai bine de o repriză cu un om în plus. Oaspeţii puteau da lovitura,dar Rui Patricio a fost providenţial.  Golul a fost anunţat de bara lui Azmoun din minutul 89.  El Shaarawy a adus victoria cu primul lui gol al sezonului iar Mourinho s-a dezlănţuit. 

Pe final, portughezul a fost şi eliminat şi nu s-a  abţinut la adresa oaspeţilor. 

Bologna 2-1 Frosinone ( Ferguson 19, De Silvestri 22/ Soule 63)

Thiago Motta a speriat Serie A. După înfrângerea din prima etapă cu Milan, Bologna nu a mai pierdut iar acum a învins-o pe Frosinone. Scoţianul Ferguson a deschis scorul dar 3 minute mai târziu De Silvestri şi-a pus capul la contribuţie pentru o execuţie spectaculoasă.

Argentininaul Soule a readus speranţa din penalty pentru oasepţi la jumătatea reprizei secunde. Nu a fost de ajuns, Bologna s-a impus cu 2-1.

Salernitana 2-2 Cagliari  (Bia 86, 90+5/ Luvumbo 79, Viola 88)

A fost dramă totală în derbiul ultimelor două clasate din Italia. În minutul 78 era 0-0. S-au dat 4 goluri până la final. La debutul lui Pippo Inzaghi pe banca Salernitanei, nou promovata Cagliari a deschis scorul prin Luvumba. Boulaye Dia a fost eroul lui Inzaghi. A egalat în minutul 86. Cagliari a crezut că va obţine prima victorie a sezonului după ce Viola a făcut 2-1 două minute mai târziu, dar Dia a făcut dubla din penalty în prelungiri. S-a terminat 2-2 iar cele două rămân fără victorie în acest sezon. 

 

Afla mai multe despre: ac milanjuventusserie a 

viewscnt
Articole similare