Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 tineri de la FCSB au fost remarcaţi de scouterii din Italia: ”Au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi”

3 tineri de la FCSB au fost remarcaţi de scouterii din Italia: ”Au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi”

FCSB

Comentarii

Scouterii din Italia au remarcat calităţile a 3 tineri jucători de la FCSB, care sunt de mare perspectivă.

În ultimii ani, Gigi Becali a investit masiv în dezvoltarea academiei de fotbal pe care a construit-o în Berceni, unde se află şi cantonamentul FCSB-ului. Şi rezultatele încep să apară.

În lotul echipei mari au apărut deja tineri crescuţi la academie şi sunt mari speranţe şi de la generaţiile care vin din urmă. 3 tineri care sunt legitimaţi al academia FCSB-ului au fost remarcaţi de scouterii italieni.

Cei 3 tineri care au fost remarcaţi de scouterii italieni

În această perioadă, FCSB U15 participă la un puternic turneu de juniori din Italia, ZTE Cup. La această categorie de vârstă mai participă juniorii de la AC Milan, Monza, Renate, Ausonia, Alcione, Atalanta şi Lecco.

FCSB U15 a fost repartizată în grupă cu Lecco, Alcione şi Atalanta şi a disputat deja un meci. Juniorii bucureşteni s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Lecco prin goluri marcate de Darius Păun şi Andrei Gogescu. Ultimul a marcat cu un şut super de la distanţă.

Potrivit sprintesport.it, la acest meci au fost prezenţi mai mulţi scouteri şi 3 dintre jucători s-au făcut remarcaţi. Este vorba despre marcatorii celor două goluri, plus portarul lui FCSB U15.

”Darius Păun este un jucător cu adevărat interesant [...] Mulţi scouteri au fost prezenţi, care nu aveau cum să scape abilităţile şi construcţia fizică a portarului Alexandru Maxim, de neegalat”, notează cei de la sprintesport.it.

BCSB U15 a folosit următorii jucători în meciul cu Lecco: Maxim, Rădulescu, Laszlo, Sosu, Pană, Pompas, Baciu, Maria, Pădurariu, Păun, Gogescu.
Rezerve: Dogramadzhiev, Ursu, Stancovici, Colibăşanu, Popa, Ilie, Toma, Grad, Bolohan.

Pentru FCSB U15 urmează acum meciurile cu Atalanta şi Alcione şi, dacă va termina pe unul dintre primele două locuri din grupă, va avansa în semifinalele competiţiei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare