Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta incredibilă făcută de Real Madrid pentru un fotbalist român. Ce i-a spus preşedintele clubului

Oferta incredibilă făcută de Real Madrid pentru un fotbalist român. Ce i-a spus preşedintele clubuluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Un super fotbalist român a fost dorit de Real Madrid, care a făcut o ofertă consistentă pentru transferul lui, dar clubul nu l-a lăsat să plece.

Sunt puţini fotbalişti români care au reuşit să ajungă la marile cluburi din Europa. După Gică Hagi, România putea avea încă un fotbalist transferat de Real Madrid.

Principala problemă a fost însă că şefii echipei nu l-au lăsat să plece pe Santiago Bernabeu. În ciuda oferte excelente pe care Real Madrid a făcut-o.

Fotbalistul român ofertat de Real Madrid. Clubul nu l-a lăsat să se transfere

România s-ar fi putut mândri cu încă un fotbalist român care a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid. Din păcate, clubul n-a acceptat oferta de transfer.

Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria României, însă accidentările repetate l-au împiedicat să-şi atingă adevăratul potenţial.

Chiar şi aşa, ”Cobra” a scris istorie la Valencia, unde a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători. Calităţile sale le-au atras atenţia inclusiv celor de la Real Madrid.

Adrian Ilie povesteşte că a avut oferte de la mai multe cluburi importante din Europa, însă cea mai consistentă a fost de la Real Madrid.

Şefii echipei de pe Bernabeu ofereau 20 de milioane de dolari, plus Davor Suker, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Croaţiei. Oferta de transfer făcută de Real Madrid era incredibil de mare pentru acele vremuri.

Însă Adrian Ilie susţine că cei din conducerea Valenciei s-au opus, din cauza rivalităţii foarte mari pe care o aveau cu Real Madrid. De altfel, Valencia şi Real Madrid erau principalele forţe din Spania în perioada în care Adrian Ilie juca pentru ”lilieci”:

”Cei de la Valencia au vrut să mai stau doi ani, dar am plecat. Cred că asta este cea mai mare greşeală a carierei mele. Trebuia să rămân acolo încă doi ani, dar după cinci ani voiam să fac o schimbare.

Avusesem oferte foarte bune, inclusiv de la AC Milan, Manchester United şi Real Madrid. Preşedintele de la Valencia a refuzat oferta de la Real Madrid şi mi-a spus clar că n-o să-mi dea drumul să plec.

Atunci trebuia să plec la Real la schimb cu Davor Suker şi mai plăteau încă 20 de milioane (n.r. dolari)... Nu m-au lăsat”, a dezvăluit Adrian Ilie, într-un interviu pentru gsp.ro.

Ofertat de Real Madrid, Adrian Ilie a spus atunci că ar vrea să plece pe Santiago Bernabeu doar dacă clubul îl va lăsa să se transfere. A fost momentul în care a intrat în război cu suporterii.

Deşi era un idol al tribunelor, fanii Valenciei au început să-l huiduie la fiecare meci: ”Din acel moment am fost fluierat meci de meci, chiar dacă dădeam gol. Doar că am spus că aş pleca la Real, îmi scoteau batistele la fiecare meci şi mă fluierau! Lumea era nebună cu fotbalul la Valencia”, a mai spus Adrian Ilie.

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare