Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

60 de milioane de euro! Începe bătălia bogaţilor din Premier League pentru atacantul apărut de nicăieri în acest sezon

60 de milioane de euro! Începe bătălia bogaţilor din Premier League pentru atacantul apărut de nicăieri în acest sezon

Premier League

Comentarii

Unul dintre atacanţii care au explodat în acest sezon vine din Bundesliga, iar cluburile din Premier League se înghesuie să pună mâna pe el.

Se anunţă un nou transfer important în Europa. Cluburile din Premier League iau cu asalt şi monitorizează extrem de atent situaţia lui Omar Marmoush.

Atacantul egiptean are un sezon foarte bun la Eintracht Frankfurt. În 21 de partide jucate în Bundesliga, a marcat 10 goluri şi a dat şase assist-uri.

Prin urmare, cota sa de piaţă a explodat. Dacă în iunie 2023 valora ”doar” şase milioane de euro, la data de 27 martie 2024 a ajuns să fie cotat la 22 de milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Marmoush a ajuns la Frankfurt în vara anului trecut, fiind luat gratis de la Wolfsburg, echipă care l-a trimit în mai multe împrumuturi în ultimii ani: fie la St. Pauli, fie la Stuttgart.

Dar la trupa din Frankfurt şi-a găsit, în sfârşit, locul şi a devenit în scurt timp unul dintre cei mai râvniţi atacanţi din fotbalul european.

Acesta a atras în mod special atenţia mai multor cluburi de top din Premier League. Potrivit Fichajes, Omar Marmoush ar fi pe lista celor de la Liverpool, Newcastle, Tottenham şi Arsenal.

Iar preţul său de transfer, care este este de 60 de milioane de euro, chiar dacă la prima vedere ar părea uriaş, nu ar fi o mare problemă pentru cluburile pline de bani din Anglia.

Marmoush este şi una dintre vedetele naţionalei Egiptului, acolo unde face un duo de temut cu Mohamed Salah şi rămâne de văzut dacă cei doi vor fi coechipieri şi la echipa de club.

Locul lui Omar Marmoush la Eintracht Frankfurt ar putea fi luat de internaţionalul român Denis Drăguş, care ar fi dorit de gruparea din Bundesliga.

Afla mai multe despre: premier leaguebundesligaomar marmousheintracht frankfurt 

viewscnt
Articole similare