Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost acceptat!". Dinamo, lovitură uriaşă. Acordul obţinut de "câini", raritate în Liga 1!

"A fost acceptat!". Dinamo, lovitură uriaşă. Acordul obţinut de "câini", raritate în Liga 1!
Comentarii

Dinamo e aproape de a semna o adevărată lovitură de imagine. Clubul din Ştefan cel Mare urmează să aibă un magazin oficial într-un mall din Bucureşti, o raritate printre cluburile din Liga 1, ale căror magazine funcţionează mai mult online. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a spus că negocierile sunt aproape de finalizare.

"A fost acceptat!". Dinamo, lovitură uriaşă. Acordul obţinut de "câini", raritate în Liga 1!

Dinamo e aproape să finalizeze cu succes negocierile pentru mişcare rară în Liga 1. "Câinii" urmează să aibă un magazin oficial într-un mall din Bucureşti, o raritate printre clubrurile din prima ligă. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunţat că părţile sunt aproape să bată palma.

Noul magazin oficial lui Dinamo urmează să fie într-un mall din centrul Capitalei, într-o "zonă clasică dinamovistă".

"Am negociat. În principiu cred că preţul a fost acceptat. Aşteptăm răspunsul oficial al mall-ului. Este un mall situat în zona clasică dinamovistă", a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu, la playsport.ro. După descierea făcută de Răzvan Zăvăleanu, cel mai probabil este vorba de Mallul Promenada, din zona Floreasca, aproape de stadionul lui Dinamo.

Dinamo ar putea deveni, astfel, prima echipă din Bucureşti cu un magazin oficial într-un mall important.

"Câinii" au închis magazinul oficial pe care-l aveau în incinta stadionului din Ştefan cel Mare după nişte divergenţe între societatea care administrează echipa din Liga 1 şi cea deţinută de Nicolae Badea.

Răzvan Zăvăleanu caută investitori pentru Dinamo: "Unul dintre cei doi potenţiali investitori cu care discutăm s-a retras"

În urmă cu o săptămână, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că este în căutare de investitori şi chiar s-a aşezat la masa negocierilor cu potenţiali oameni interesaţi de preluarea pachetului majoritar de acţiuni. "Unul dintre cei doi potenţiali investitori cu care discutăm s-a retras, a transmis că nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal, cu ceilalţi lucrurile evoluează foarte încet pentru gustul meu.

A mai apărut încă cineva, dar nu mă hazardez să spun ceva foarte concret. E vorba despre un alt fond de investiţii din Europa. (...)  Suntem departe de acest punct. Un investitor serios care vrea să preia clubul ar trebui să prezinte garanţii de în jur de 20 de milioane de euro, plus să aibă capacitatea de a achita datoriile la zi din planul de reorganizare, în jur de zece milioane de euro", a spus Răzvan Zăvăleanu.

Afla mai multe despre: dinamodinamo magazin oficial malldinamo magazin oficialdinamo lovitura uriasa 

viewscnt
Articole similare