Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit la Dinamo şi i-a lăsat mască pe toţi. Cum s-a lăudat Cortacero şi ce le-a arătat "câinilor"

A venit la Dinamo şi i-a lăsat mască pe toţi. Cum s-a lăudat Cortacero şi ce le-a arătat "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra încă are coşmaruri când se gândeşte la perioada petrecută la Dinamo Bucureşti, unde a fost antrenor doar câteva luni, în 2020. Principalul a oferit câteva informaţii despre acţionarul majoritar al "câinilor", Pablo Cortacero, care s-a lăudat cu o sumă impresiontă de bani şi cu un proiect "sănătos".

Dinamo Bucureşti e în insolvenţă în acest moment, iar clubul se bazează pe RTZ&Partners SPRL, pentru a scăpa de problemele care s-au acutizat în perioada lui Pablo Cortacero şi a spaniolilor pe care i-a adus în "Ştefan cel Mare". 

Cu ce s-a lăudat Pablo Cortacero în faţa celor de la Dinamo Bucureşti: "Era scris că au 150 de milioane de euro"

Dacă acum firme şi persoane fizice s-au înscris pe lista pentru masa credală, pentru a recupera sume de bani, acest lucru era de neimaginat la începutul sezonului trecut. 

Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a povestit cum stăteau lucrurile la începutul mandatului său. Spaniolii au arătat că aveau 150 de milioane de euro în bancă şi doreau un proiect prin care să reclădească echipa din mijlocul capitalei: „Totul a fost o minciună. Au cumpărat Dinamo pentru 500.000 de euro. Un cunoscut din Spania m-a sunat şi mi-a spus că a găsit un cumpărător pentru Dinamo. Au promis să investească 10 milioane de euro în primul sezon, să facă o academie, să promoveze jucători tineri. Era ca un vis. Au arătat nişte hârtii pe care era scris că au 150 de milioane de euro în bancă. Dar, până la urmă, îţi dai seama că oricine poate face un astfel de document.

Am semnat cu 15 jucători, am adus români şi străini, iar pe hârtie am obţinut salarii bune. Dar minciunile au început să iasă la iveală după doar o lună. Se spunea că vom fi plătiţi marţi, apoi miercuri, dar vineri nu sunt bani. Minciunile s-au adunat. Şi am simţit că e ceva în neregulă. Am dat bani din propriul buzunar pentru a plăti oamenii la cantonament. Eram stresat şi mă întrebam ce-o să se întâmple cu viaţa mea. Am avut o carieră frumoasă, trăiesc bine şi nu am nevoie de aşa ceva. După trei luni de tensiune, când am simţit o durere în piept, mi-a fost clar. Am decis să plec, a declarat Cosmin Contra pentru Mozzart Sport. 

Telekom Sport a aflat că Pablo Cortacero nu s-a înscris la masa credală, după ce a virat doar câteva sute de mii de euro în clubul pe care l-a preluat de la Ionuţ Negoiţă. 

„Fanii deţin 35% din proprietate, spaniolii controlează celelalte acţiuni, dar au dispărut. Nu au mai apărut din luna decembrie. Suporterii dau bani prin bilete şi taxe de membru. De asemenea, plătesc pentru tichete virtuale şi încearcă să salveze clubul. Dar acest lucru este imposibil, 12.000 dintre ei nu pot câştiga această bătălie”, a adăugat fostul selecţioner al României. 

Între timp, noi informaţii au apărut despre fostul acţionar majoritar al lui Dinamo Bucureşti. Ionuţ Negoiţă ar fi direcţionat aproximativ cinci milioane de euro spre club prin intermediul unor companii offshore.

Afla mai multe despre: pablo cortaceropablo cortacero promisiunipablo cortacero dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare