Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit la naţională pentru a sta în tribună cu Kosovo şi Elveţia! I s-a făcut o nedreptate vedetei lui Gică Hagi? "Sunt chestii care nu se spun"

A venit la naţională pentru a sta în tribună cu Kosovo şi Elveţia! I s-a făcut o nedreptate vedetei lui Gică Hagi? "Sunt chestii care nu se spun"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a hotărât ca atacantul care i-a adus titlul Farului Constanţa să rămână în tribună în meciurile României cu Kosovo şi Elveţia. Mihai Stoica şi Basarab Panduru au analizat situaţia tricolorului.

Fotbalistul care a adus titlul Farului s-a plimbat prin tribune în meciurile cu Kosovo şi Elveţia

Louis Munteanu (21 de ani), atacantul care a marcat golul de 3-2 în Farul - FCSB, a venit la naţionala României doar ca variantă de avarie pentru Denis Alibec şi George Puşcaş. 

Atacantul Farului face parte şi din lotul lui Emil Săndoi pentru EURO U21, iar semne de întrebare privind prezenţa sa în prima reprezentativă au fost ridicate. 

Louis Munteanu n-a prins lotul de 23 de jucători selectaţi nici pentru remiza cu Kosovo, 0-0, nici pentru deplasarea cu Elveţia, iar situaţia a fost comentată de Mihai Stoica. 

"Poate că Săndoi apela la Markovic şi nu la Louis Munteanu, ori la Birligea. Nu ştim discuţiile. Un selecţioner n-o să vină să spună niciodată dacă are ceva să-i reproşeze unui jucător, dacă a văzut ceva greşit în antrenamente. Nu mă refer la Louis Munteanu, dar sunt chestii care nu se spun", a declarat expertul Orange Sport. 

Fostul tricolor Basarab Panduru crede că Edi Iordănescu a luat decizia corectă de a-l aduce pe Louis Munteanu, în condiţiile în care primele două variante sunt Alibec şi Puşcaş,

"A fost corect să-l aducă, pentru că unul dintre cei doi atacanţi se putea accidenta", a spus expertul Orange Sport. 

MM Stoica: "Mi-ar fi convenit ca Olaru să fie în vacanţă acum, decât să stea pe acolo rezervă"

"Olaru e căpitanul echipei noastre. Ok, am eşuat, am fost o oră pe primul loc, dar e căpitanul nostru, se antrenează excepţional. Nu am comentat şi sunt alegerile selecţionerului şi le respect. Nu discut cu ei după acţiunile naţionalei, nu-i întreb, că ştiu vânătoarea asta. 

Dacă îmi spun ei, bine, dar eu nu-i întreb. Eu am văzut fluctuaţii la el la naţională. Cu Finlanda a fost cel mai bun, în rest... Mi-ar fi convenit ca Olaru să fie în vacanţă acum, decât să stea pe acolo rezervă, dar nu e un reproş", a mai spus oficialul FCSB.

Afla mai multe despre: louis munteanuelvetia romaniakosovo romaniaedi iordanescugica hagi 

viewscnt
Articole similare