Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Academica Clinceni, la coada clasamentului după cinci înfrângeri în cinci etape! ”Trebuie să rezolvăm acest blocaj mental”

Academica Clinceni, la coada clasamentului după cinci înfrângeri în cinci etape! ”Trebuie să rezolvăm acest blocaj mental”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a pierdut şi în a cincea etapă, scor 0-1, în faţa lui FC Voluntari. Este a cincea înfrângere consecutivă pentru ilfoveni în noua stagiune.

Academica Clinceni nu a putut continua actuala stagiune cum a încheiat-o pe ultima. După ce a prins play-off-ul şi a încheiat sezonul pe poziţia a cincea, formaţia ilfoveană a pierdut toate meciurile din noul sezon, cinci la număr.

Ultima înfrângere a venit vineri, în faţa lui FC Voluntari, scor 0-1. Nemec a marcat unicul gol al meciului, primul pentru noul său clu, în debutul reprizei secunde. ”Voluntarii” au pus probleme majoritar din faze fixe, iar golul fostului vârf al lui Dinamo a venit chiar din corner.

În urma celei de a cincea înfrngeri consecutive, Clinceni se află într-o situaţie critică. Ilie Poenaru şi-a însuşit majoritar vina pentru debutul slab în noul sezon, însă tehnicianul nu a fost ajutat de marile schimbări de la echipă.

Mulţi jucători de bază din sezonul trecut au părăsit clubul, iar antrenorul a fost lăsat cu un lot incomplet şi nrepregătit. Şi fundaşul Răzvan Patriche a evidenţiat lipsa de organizare din apărarea ilfovenilor, care i-a costat grav pe jucătorii Academiciii.

”E un început foarte greu în care trebuie să rezolvam acest blocaj mental. În momentul de faţă, suntem cu toţii vinovaţi, cu mine, eu sunt principalul vinovat şi vom vedea ce vom face. Trebuie să reuşim să ne deblocăm şi numai o victorie te poate debloca”, a declarat Ilie Poenaru.

”Meci de meci luăm gol... lipsă de organizare, astăzi am pierdut din două cornere, au avut două ocazii. Ne-am trezit în repriza a doua cu 1-0 şi am tot alergat dupa egalare. Am avut si noi ocazii, am avut bară, am avut şi peste poartă.... n-a vrut să intre astăzi”, a declarat Răzvan Patriche.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenarurăzvan patrichevoluntari clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare