Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip şi Paul Anton, susţinuţi pe deplin de colegii de la Dinamo: ”E ceva normal să-ţi ceri drepturile”

Steliano Filip şi Paul Anton, susţinuţi pe deplin de colegii de la Dinamo: ”E ceva normal să-ţi ceri drepturile”

Dinamo București

Comentarii

Înaintea duelului cu CS Mioveni, Robert Moldoveanu a discutat despre decizia lui Filip de a depune memoriu pentru salariile neplătite de la Dinamo şi dorinţa lui Anton de a fi pus pe liber de club.

Steliano Filip luase decizia de a depune memoriu pentru salariile neplătite de la Dinamo, spre deosebire de majoritatea restului jucătorilor rămaşi în Ştefan cel Mare. Între timp, acesta a renunţat însă la memoriu, din dragostea pe care ar purta-o pentru club, încasând un salariu restant după pierderea cu Chindia.

De cealaltă parte, Paul Anton deschisese un proces pentru a fi pus pe liber de Dinamo, însă mijlocaşul central a pierdut în instanţă. Clubului i s-a dat dreptate, astfel că internaţionalul român este nevoit să rămână în Ştefan cel Mare.

Steliano Filip şi Paul Anton, susţinuţi pe deplin de colegii de la Dinamo

Deciziile celor doi, văzute în unele părţi ca o trădare a clubului, nu i-au deranjat pe ceilalţi ”câini”. Vorbind înaintea duelului cu CS Mioveni, Robert Moldoveanu a dezvăluit că cei doi doar îşi cereau drepturile, fapt respectat de colegii lor.

”Sunt doi dinamovişti convinşi, cred că o să rămână la Dinamo şi o să fie totul bine. Nu ştiu de ce ar trebui să-i critice, pentru ce motiv? Că îşi cer dreupturile? E ceva normal să-ţi ceri drepturile, că ai muncit. La noi în ţară e absurd când se judeca un astfel de caz. Străinii au... sunt mai protejaţi că pot să se ducă direct la FIFA”, a declarat Moldoveanu.

În a cincea etapă a Ligii 1, Dinamo va primi vizita lui CS Mioveni. Partida se va disputa luni, de la ora 21:30, şi poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştidinamoddbpaul antonsteliano filiprobert moldoveanu 

viewscnt
Articole similare