Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino dezvăluie când ar putea debuta Leo Messi la PSG: ”E la doar al doilea antrenament”. Ce spune despre plecarea lui Mbappe

Mauricio Pochettino dezvăluie când ar putea debuta Leo Messi la PSG: ”E la doar al doilea antrenament”. Ce spune despre plecarea lui Mbappe

Lionel Messi

Comentarii

În urma uneia dintre cele mai mari lovituri date în istoria fotbalului, aducerea lui Messi, Mauricio Pochettino a susţinut o primă conferinţă de presă, vorbind despre starul argentinian.

PSG a dat una dintre cele mai importante lovituri din istoria fotbalului, atât pe plan sportiv, cât şi de imagine, prin aducerea lui Leo Messi. Starul argentinian, care fusese la Barcelona, ca junior, încă din 2000, a părăsit formaţia catalană după 16 sezoane petrecute cu prima echipă.

Imposibilul s-a produs, iar Messi a plecat de pe Camp Nou, spre marele noroc al lui PSG. Manchester City de abia îl luase pe Grealish, dându-i numărul 10, astfel că Guardiola nu mai avea loc pentru fostul său elev şi nici bugetul pentru salariul acestuia.

Astfel, Mauricio Pochettino a avut parte de norocul vieţii, iar unul dintre cei mai buni jucători din istoria sportului a ajuns sub conducerea sa. Fostul tehnician al lui Tottenham sau Southampton a vorbit despre atmosfera în urma venirii lui Messi, când ar putea debuta, dar şi despre viitorul lui Mbappe, care este dorit insistent de Real.

Mauricio Pochettino dezvăluie când ar putea debuta Leo Messi la PSG

”Ca şi jucătorii, clubul şi suporterii, suntem entuziasmaţi. Simţim cu toţii energia pozitivă din jurul transferului lui Messi. Ca orice alt antrenor, îmi place să am cei mai buni jucători pentru a creşte nivelul forţei de muncă. Întotdeauna l-am apreciat.

Toată lumea ştie despre rivalitatea dintre Espanyol şi Barcelona, însă întotdeauna m-am bucurat de asta. Îl văd fericit, cu o energie incredibilă. Nu vreau să vorbesc despre trecut. Simţim că este fericit.

Preşedintele şi Leonardo au spus deja cum a decurs. Totul a început cu comunicatul Barcelonei. Acolo au început contactele. Vreau să evidenţiez munca lui Nasser, Leonardo şi a întregului club. Clubul a arătat o abilitate impresionantă şi un nivel înalt.

Trebuie să scoatem în evidenţă munca incredibilă care ne-a dat posibilitatea de a avea un jucător de acest nivel. Nu mă simt mai responsbil faţă de vechile mele cluburi, e acelaşi tip de responsabilitate. Vom da totul. Vom face orice pentru a aduce bucurie clubului şi suporterilor.

Debutul lui Leo? A ajuns la al doilea antrenament de când a jucat ultimul său meci, luna trecută. O luăm pas cu pas. Prioritatea pentru el este să se simtă bine şi vom vedea când va juca.

Nu am nimic de spus despre declaraţiile preşedintelui despre Mbappe. Este superiorul meu ierarhic, nu e poziţia mea să comentez declaraţiile lui. Nu am nimic de spus despre Mbappe, este jucătorul nostru”, a spus Mauricio Pochettino, conform 10lesport.

Afla mai multe despre: leo messidebut messi psgmauricio pochettinopsg 

viewscnt
Articole similare