Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost adversar al lui Messi, actual jucător în Liga 2, Jhon Steven Mondragon povesteşte despre starul argentinian: ”Nu e la fel ca la televizor”

Fost adversar al lui Messi, actual jucător în Liga 2, Jhon Steven Mondragon povesteşte despre starul argentinian: ”Nu e la fel ca la televizor”

Lionel Messi

Comentarii

Jhon Steven Mondragon, jucătorul lui FC Buzău, trecut pe la Osasuna în La Liga, a povestit despre confruntarea sa cu Leo Messi.

Jhon Steven Mondragon, jucător columbian, dar cu paşaport spaniol, a venit în România la Petrolul, în 2020. Fundaşul mai evoluase în Peru, Columbia şi Mexic, după ce debutase pentru Osasuna, în Spania.

Iar în tinereţea sa, la formaţia iberică, Mondragon l-a înfruntat pe inegalabilul Leo Messi. Columbianul a povestit despre fostul căpitan al Barcelonei, pe care îl consideră cel mai bun jucător din lume, părere ce i-a fost confirmată şi după ce a jucat împotriva sa.

Jhon Steven Mondragon povesteşte despre Leo Messi

Actualul jucător al lui FC Buzău a dezvăluit că Messi ar fi chiar mai valoros decât pare la televizor şi l-a elogiat pe starul argentinian.

”Ce pot să spun? Este cel mai bun din lume. Pentru mine a fost o experienţă incredibilă să joc contra celui mai bun jucător din lume. Este foarte, foarte dificil şi se vede, evident, diferenţa. Iar în timpul meciului am sesizat asta.

Îl vezi la televizor, dar nu e acelaşi lucru ca atunci cand eşti pe terenul de joc şi îl vezi pe Messi cum este în realitate. Au fost probleme legate de contractul lui în La Liga, dar cred că este o experienţă nouă pentru Messi după atâţia ani la Barcelona”, a declarat Mondragon, pentru Sportsnet.

Afla mai multe despre: leo messijhon steven mondragon 

viewscnt
Articole similare