Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum e de făcut scandal". Fazele care au produs noi controverse, după Rapid - CFR Cluj: "Vorbesc serios"

"Acum e de făcut scandal". Fazele care au produs noi controverse, după Rapid - CFR Cluj: "Vorbesc serios"

Rapid

Comentarii

Experţii Orange Sport au comentat deciziile arbitrului central Adrian Cojocaru, la meciul Rapid - CFR Cluj, 3-1, în Superliga. Printre altele, s-a ajuns la concluzia că preşedintele clubului ardelean, Cristi Balaj, ar fi îndreptăţit să fie nemulţumit.

Noi faze controversate de arbitraj în Superliga

Rapid Bucureşti a câştigat luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, cu CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Însă, fazele controversate n-au lipsit, iar arbitrajul a fost discutat din nou. 

Prima dată chiar în startul partidei, când Adrian Cojocaru a considerat că Cvek l-a lovit pe Funsho şi a dictat penalty-ul ratat de Rrahmani, dar urmat de golul aceluiaşi atacant. 

Faza a fost analizată la Minutul 91.

Constantin Zotta: Este un atac întârzit, neglijent, contactul e evident. Nu e foarte tare contactul. Ce mă face să cred că e mai mult penalty e că după acest contact piciorul lui Funsho se duce puţin în spate. E în zona gri, dar cred că e mai mult penalty. Aici Cvek vine în viteză, are inerţie şi îl loveşte în viteză. 

Basarab Panduru: Eu nu văd nimic din ce zice. După cinci minute trage piciorul. Piciorul e dus în spate de la lovitură? Ăsta e nimic. Când te loveşte cineva, ţi se duce piciorul, nu după cinci minute. Piciorul drept nu se duce aşa de la lovitură. Dacă era de la lovitură, ţi-l lua şi ţi se ducea. Probabil îl atinge, dar nu de la lovitură se duce piciorul drept aşa. 

Bogdan Cosmescu: E un penalty pe care nu l-aş da niciodată şi care se dă doar în România. Nicăieri în lumea asta mare, nici în Albania 2, nu se dă. Omul ăla se aruncă, nu cade din cauza contactului. Dacă orice contact e penalty....

CFR Cluj a avut un gol anulat pentru offside

În minutul 33, de la VAR s-a decis că Ajeti s-a aflat în offside după lovitura liberă a CFR-ului, la capătul căreia Juricic a înscris. 

Faza a produs păreri contradictorii din cauza imaginilor venite din VAR, în care s-a încercat explicarea offside-ului. 

Basarab Panduru: Eu cred că ei ceva au văzut. Nu aveau cum să dea ceva fără să vadă. Dacă începem şi la offside... După imaginea prezentată, ei nu ne dovedesc de ce e offside. Ei arată umărul, cred, că vine linia aia roşie. 

Bogdan Cosmescu: Mai mult decât penalty-ul m-a mirat faza offside-ului, unde iar e o fază de VAR în care bănuim că pare a fi offside. Tu eşti convins că ăsta e offside? Eu nu văd că e offside aici (n.r. - în imaginea prezentată din cabina VAR). Ochiometric pare a fi offside, dar... Eu cred că lor li s-a părut că e offside. Eu aşa cred. Eu, dacă aş fi Cristi Balaj, acum aş face scandal. Vorbesc serios, pentru imaginile astea şi pentru penalty. Acum e de făcut scandal. 

 

Afla mai multe despre: cristi balajrapid cfr clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare