Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. a cedat acţiunile de la FC U Craiova şi a părăsit clubul: "Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării"

Adrian Mititelu Jr. a cedat acţiunile de la FC U Craiova şi a părăsit clubul: "Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu junior, fiul patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, şi-a anunţat următoarea mutare după scandalul cu tatăl său, de la capătul eliminării echipei din Cupa României, venită în urma unei înfrângeri la penalty-uri, în faţa formaţiei FC Voluntari.

Acţionar important al clubului oltean, "Adiţă", aşa cum a fost poreclit de tatăl său, a renunţat la pachetul de acţiuni, în urma scandalului pe care l-a avut cu tatăl său, după eliminarea din Cupa României.

Fiul patronului s-a plâns de deciziile luate de tatăl său la club, implicit, numirea lui Nicolo Napoli pe poziţia de antrenor principal.

"Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acţionari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura şansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesionişti şi că ne facem că ne pricepem la fotbal.

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înţeleagă şi suporterii şi să nu mă mai înjure.", spunea Adrian Mititelu Jr., la finalul partide cu FC Voluntari.

Tatăl său nu a stat pe gânduri şi i-a oferit un răspuns dur fiului său, pe care l-a acuzat că ar sabota clubul, dacă acesta ar deveni patronul formaţiei din Craiova.

"Dacă renunţ le facem pe plac duşmanilor. El (n.r. Adiţă Mititelu) ar vrea să renunţe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru", spunea Adrian Mititelu.

Astfel, fiul patronului formaţiei din Craiova a decis să renunţe la acţiunile sale, pe care le va ceda unei persoane a cărui nume va deveni public în următoarea perioadă.

Adrian Mititelu Jr: "Am cedat acţiunile de la FCU astăzi"

"Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalităţiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată şi va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!", a declarat Adrian Mititelu Jr., la Fanatik.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluadrian mititelu jrsuperliga 

viewscnt
Articole similare