Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la un club din Superliga! Un jucător a fost depistat pozitiv de poliţie la testul antidrog, pe autostradă

Probleme la un club din Superliga! Un jucător a fost depistat pozitiv de poliţie la testul antidrog, pe autostradă

Superliga

Comentarii

Probleme pentru un jucător al celor de la FC Hermannstadt! Acesta ar fi fost depistat pozitiv de poliţie la un test antidrog pentru Benzodiazepină.

Jucătorul în cauză este Alexandru Uţiu, unul dintre portarii de rezervă a formaţiei antrenate de Marius Măldărăşanu, anunţă Ora de Sibiu.

Clubul a oferit o reacţie la întreaga situaţie prin care explică în mai multe detalii ce s-a întâmplat cu fotbalistul în vârstă de 20 de ani, fără a-l numi pe acesta.

Anunţul celor de la FC Hermannstadt

"Demers de transparenţă

Referitor la ultimele articole apărute în presă, A.F.C.Hermannstadt vă transmite următoarele:

- fotbalistul FCH a fost oprit şi apoi testat de poliţiştii rutieri joi, 4 aprilie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în trafic cu maşina personală;

- potrivit spuselor acestuia, rezultatul testării cu etilotestul a fost 0, însă la testarea pentru alte substanţe rezultatul a fost unul pozitiv

-  se pare că substanţa respectivă (Benzodiazepină) este una care se regăseşte în  medicamente

-  potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanţă interzisă

- fotbalistul nostru a contestat rezultatul testării respective şi aşteaptă acum cu încredere rezultatul unei alte testări efectuate la un laborator de specialitate", au transmis cei de la FC Hermannstadt.

IPJ Sibiu a oferit, de asemenea, o reacţie după testul realizat de poliţişti asupra tânărului fotbalist al celor de la FC Hermannstadt.

"La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe Autostrada A1, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un autoturism condus la km. 280, în zona Aciliu, pe sensul Deva – Sibiu, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Cluj. În urma testării şoferului cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, şoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise", a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit sursei citate anterior.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtsuperligaalexandru utiu 

viewscnt
Articole similare