Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu jr., răspuns tăios după ce a fost întrebat despre demiterea lui Flavius Stoican: ”Întrebaţi-l pe tata când iese din închisoare” | EXCLUSIV

Adrian Mititelu jr., răspuns tăios după ce a fost întrebat despre demiterea lui Flavius Stoican: ”Întrebaţi-l pe tata când iese din închisoare” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

După ce Flavius Stoican a fost demis de FC U Craiova la mai puţin de o lună de când a preluat conducerea echipei, Adrian Mititelu jr. nu a vrut să comenteze înlocuirea tehnicianului.

Flavius Stoican i-a luat locul lui Adi Mutu pe banca lui FC U Craiova, după ce ”Briliantul” a fost presat de conducere să îşi rezilieze de comun acord înţelegerea.

Doar patru luni a rezistat Mutu în Bănie, însă succesorul său nu a rezistat nici măcar un sfert din cât reuşise fostul internaţional român. Stoican a condus echipa olteană mai puţin de o lună.

După patru meciuri în care a stat pe banca lui FC U, fostul antrenor al lui Dinamo sau Viitorul Pandurii a fost demis de şefiii Craiovei.

Adrian Mititelu i-ar fi dat un ordin tactic lui Stoican înaintea duelului din cupă su Sepsi, pierdut de olteni cu 0-1, iar acestea nu l-a ascultat pe conducătorul clubului.

Astfel, după următorul meci de campionat, împotriva Rapidului, încheiat 0-0, Stoican a fost demis, iar Eugen Trică are să fie cel ce îi ia locul, revenind în Bănie pentru un al patrulea mandat.

Stoican a vorbit public despre demiterea sa şi nu a crticat mai deloc decizia conducerii, mai degrabă mulţumindu-i familiei Mititelu pentru şansa oferită.

n Mititelu jr., răspuns tăios după ce a fost întrebat despre demiterea lui Flavius Stoican

Când şeful lui FC U, în absenţa  tatălui, a fost întrebat despre înlocuirea tehnicianului, acesta a refuzat să vorbească în detaliu despre aceasta.

Adrian Mititelu jr. a afirmat că întrebările ar trebui păstrate pentru tatăl său, care va ieşi din închisoare peste un an, întrucât decizia de a îl da afară pe Stoican a fost a sa.

Din moment ce Flavius Stoican a spus că a avut anumite neînţelegeri cu tatăl meu, vreţi să vorbesc în numele tatălui meu? Să-l întrebaţi pe el când o ieşi de la închisoare la anul.

Deocamdată nu pot să vă răspund pentru că a fost alegerea tatălui meu, anumite aspecte, au avut anumite contraziceri şi a ajuns ca mai bine să renunţe”, a declarat Mititelu jr., pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare