Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu s-a răzgândit! A confirmat decizia majoră luată la U Craiova 1948, în plin sezon: "Este în curs de schimbare"

Adrian Mititelu s-a răzgândit! A confirmat decizia majoră luată la U Craiova 1948, în plin sezon: "Este în curs de schimbare"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FC U Craiova, Adrian Mititelu, a suferit lovitură după lovitură de la începutul acestui sezon. Echipa nu are rezultatele dorite, a pierdut lupta pentru identitate cu Universitatea Craiova, iar galeria şi-a retras susţinerea.

Obligat, Adrian Mititelu a luat o decizie majoră la U Craiova 1948: "Suntem o echipă mai puţin importantă"

După ultima înfrângere suferită de FCU Craiova, la Curtea de Apel Timişoara, unde întregul palmares istoric al Universităţii Craiova i-a fost atribuit rivalei CS Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a fost nevoit să producă schimbări la nivelul clubului său. 

Iniţial, el s-a gândit să folosească numele Oltenia Craiova pentru echipa sa, apoi a apărut varianta FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA.

La Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, a fost trimisă ultima variantă. 

”Nu mai avem galerie. Suntem o echipă mai puţin importantă din acest punct de vedere. Nu mai avem fani care să susţină echipa din peluză. Numele este în curs de schimbare, ştiţi care este numele? FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA.

Cu toate astea, toată lumea ne spunea FC U Craiova 48, nu? Deci, practic, eu am rectificat şi am făcut numele sub care suntem cel mai mult cunoscuţi. Să nu mai creăm probleme.

Cei de la CSU s-au luat după noi şi se numesc oficial Craiova 48 Club Sportiv S.A.”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

FC U Craiova îşi caută un nou antrenor, după plecarea lui Nicolae Dică, în timp ce Adrian Mititelu are şi grija suporterilor olteni

Afla mai multe despre: adrian mititelunume nou fcu craiovanume nou u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare