Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu şi-a găsit un aliat în Liga 1, deşi numirea sa pe banca naţionalei e contestată: "Nu are contracandidat pe listă" | EXCLUSIV

Adrian Mutu şi-a găsit un aliat în Liga 1, deşi numirea sa pe banca naţionalei e contestată: "Nu are contracandidat pe listă" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu este aproape de a fi numit selecţioner al României. Fostul atacant al naţionalei României l-a impresionat pe managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, cel care a comentat mutarea pusă la cale de Federaţia Română de Fotbal.

Ce spune Mihai Stoica despre postul de selecţioner al României

Telekom Sport a anunţat că Adrian Mutu a câştigat cursa pentru postul de selecţioner şi se întâlneşte cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, ca să pună la punct detaliile venirii pe banca tricolorilor. 

Mihai Stoica recunoaşte că experienţa nu-l ajută pe "Briliant", dar metodele sale l-au impresionat. 

"Poate m-aş înscrie şi eu în trupa celor care contestă vehement, dar eu am vorbit mult cu Mutu în ultima vreme, de când a fost numit la U21. Îmi place cum vede fotbalul, cum gândeşte, mi-a spus dinainte ce vrea de la fotbaliştii care vin de la noi, mi-a plăcut cum a gândit şi în general îmi place.

Sigur, CV-ul nu-l recomandă deloc. Poate i-ar mai trebui experienţă, dar am văzut lista din comisia tehnică... Bine, sunt nişte nume în comisia tehnică, un nume nu-l ştiu, iar alţii... Nu-i recomandă să facă parte din comisia tehnică", a declarat expertul Telekom Sport.  

Mihai Stoica a susţinut că nici contracandidaţii lui Adrian Mutu, printre care şi Edi Iordănescu, nu reprezintă ameninţări care să răstoarne calculele din acest moment. 

"Nu văd că Mutu ar putea avea vreun contracandidat cu... Sunt cei vechi, dar nu ştiu dacă trebuie să ne întoarcem la aceleaşi nume. Poate e bine, poate nu. Dacă va fi Mutu, în mine are un om care-l susţine. Multă lume a zis că a dat chix la Craiova, dar echipa juca. 

Am zis că nu-l recomandă ca selecţioner. Au mai fost selecţioneri numiţi pe la naţionale notabile, doar că au fost mari jucători. Mutu a fost un mare jucător, nimeni nu poate spune că nu", a adăugat oficialul de la FCSB. 

De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că doi fotbalişti de la CFR Cluj au fost propuşi la FCSB. Cei doi fac parte din lista jucătorilor de care Dan Petrescu nu mai are nevoie în Gruia. 

Afla mai multe despre: adrian muturomaniaechipa nationalamihai stoicamihai stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare