Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aduce un plus de intrigă!" VIDEO | Primele reacţii după revenirea lui Dan Petrescu în Liga 1

"Aduce un plus de intrigă!" VIDEO | Primele reacţii după revenirea lui Dan Petrescu în Liga 1

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu s-a înteţeles cu CFR Cluj şi va reveni pe banca campioanei Românie în cel mai scurt timp, urmând să conducă următoarea partidă oficială a trupei din Gruia, meciul cu Astra, de sâmbătă, 30 martie.

Revenirea "Bursucului" în România a început să genereze deja reacţii în fotbalul românesc, iar fostul mijlocaş Nana Falemi salută decizia fostului internaţional.

Falemi spune că mutarea CFR-ului e una de lăudat, dar se întreabă cum va reuşi Petrescu să-şi implementeze stilul de joc în plin campionat.

"Dan Petrescu aduce un plus de intrigă, de dinamism, dar oricum campionatul e interesant. Dan Petrescu e o personalitate în fotbalul românesc şi european şi cunoaşte campionatul nostru, cunoaşte echipa din Cluj însă a lipsit o perioadă, între timp s-au mai schimbat unele lucruri şi e interesant de văzut dacă va reuşi în timpul scurt şi în plin sezon să păstreze ritmul pe care l-a avut CFR-ul", a declarat Nana Falemi.

Revenirea lui Dan Petrescu a fost comentată şi de Marian Aliuţă: "Este un atu pentru că este un antrenor care are experienţă, a mai fost în trecut acolo, a câştigat campionatul cu ei dar eu cred că şi ei se pot încurca. Îşi doreşte să câştige încă o dată campionatul. Eu sper din tot sufletul să câştige FCSB".


 

Afla mai multe despre: dan petrescunana falemi 

viewscnt
Articole similare