Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea transfer la FCSB după plecarea lui Moruţan. A semnat pe cinci ani! ULTIMA ORĂ

Al doilea transfer la FCSB după plecarea lui Moruţan. A semnat pe cinci ani! ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Valentin Gheorghe (24 de ani) va semna cu FCSB. Gigi Becali s-a înţeles cu Astra pentru transferul lui Valentin Gheorghe, care va juca la FCSB, sub comanda lui Edi Iordănescu, după ce antrenorul roş-albaştrilor a cerut întăriri. FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruţan în Turcia, la Galatasaray, iar o parte din banii primiţi i-a investit în transferul lui Valentin Gheorghe de la Astra.

Al doilea transfer la FCSB după plecarea lui Moruţan. Valentin Gheorghe a semnat

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în urmă cu câteva zile, transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB era la un pas de realizare, în urma negocierilor dintre Gigi Becali şi oficialii Astrei, club retrogradat în Liga 2. Mici detalii rămăseseră de pus la punct şi se pare că, în cele din urmă, transferul s-a realizat, susţine sport.ro, care noteazaă faptul că Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB. Acesta este al doilea transfer realizat de FCSB după plecarea lui Moruţan la Galatasaray, în Turcia.

FCSB l-a transferat pe Claudiu Keşeru (34 de ani), mai întâi, iar acum a venit rândul lui Valentin Gheorghe, care a semnat cu FCSB, după mai multe zile de negocieri între Astra şi clubul condus de Gigi Becali. Sursa citată scrie că FCSB l-a convins, joi seara, pe Valentin Gheorghe să semneze un contract şi să evolueze sub comanda lui Edi Iordănescu. Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB pe cinci ani.

În ceea ce priveşte salariul, Valentin Gheorghe va încasa luna 10.000 de euro la FCSB, potrivit sport.ro.

Crescut la Astra, Valentin Gheorghe a mers cu echipa giurgiuveană în Liga 2, după ce formaţia patronată de Ioan Niculae a retrogradat. Pentru Astra, Valentin Gheorghe, care şi-a pus semnătura pe un contract de cinci ani cu FCSB, a strâns 122 de meciuri şi 28 de goluri în toate competiţiile.

În ceea ce priveşte transferurile, FCSB îl mai vrea pe Deian Sorescu de la Dinamo, iar căpitanul lui Dinamo mai poate ajunge doar la echipa lui Gigi Becali după ce perioada de mercato s-a închis în străinătate.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin gheorhge transfer fcsbfcsb transfer valentin gheorghevalentin gheorghe a semnatvalentin gheorghe fcsb 

viewscnt
Articole similare