Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi scapă de încă un jucător. Două cluburi importante se bat pentru semnătura fotbalistului

ALERTĂ | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi scapă de încă un jucător. Două cluburi importante se bat pentru semnătura fotbalistului

FCSB

Comentarii

FCSB are un start excelent de sezon şi a obţinut victorii pe linie în primele trei meciuri disputate, însă nu toţi jucătorii l-au convins pe Gigi Becali, astfel că Toni Petrea este foarte aproape de a pierde un jucător din lot.

FCSB a defilat în primele trei meciuri disputate în noul sezon. A câştigat cu acelaşi scor, 3-0, meciurile cu Astra Giurgiu, cu FC Shirak, în preliminariile Europa League, şi cu FC Viitorul, iar Gigi Becali este, în sfârşit, mulţumit de evoluţia echipei sale. De altfel, transferurile făcute în vara acestui an au început să confirme, iar jucători precum Sergiu Buş sau Alexandru Buziuc îşi fac simţită prezenţa în ofensiva roş-albaştrilor, în timp ce Marius Briceag a evoluat şi el 44 de minute în noul sezon pentru FCSB.

Cum Buziuc şi Buş îşi împart postul de atacant în ofensiva deţinătoarea Cupei României, Adrian Petre a fost sărit din schemă de Toni Petrea, iar atacantul de 22 de ani este foarte aproape de a pleca de la FCSB, după doar şapte luni şi două goluri marcate în cele 12 meciuri jucate la gruparea roş-albastră. Adrian Petre l-a supărat pe patronul Gigi Becali cu postarea de duminică seara, când, imediat după victoria obţinută de echipa sa, 3-0, cu FC Viitorul, a publicat o fotografie pe pagina personală de Facebook cu următorul mesaj: "Prima ta eroare a fost să crezi că sunt una dintre oile tale".

Plecare de la FCSB. Becali vrea să scape de Adrian Petre

Însă atacantul de 22 de ani are de unde alege. Două echipe îl doresc încă din actuala perioadă de transferuri, una din Liga I, iar alta din prima ligă a Austriei. Dugandzic, starul din atacul lui FC Botoşani, are oferte importante, inclusiv din Championship, astfel că şansele vârfului de a rămâne la echipa lui Marius Croitoru sunt foarte mici. În aceste condiţii, finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a recunoscut că este interesat de aducerea lui Adrian Petre şi a început discuţiile cu Gigi Becali pentru o eventuală mutare.

Şi Admira Wacker vrea să-l transfere pe atacantul de la FCSB. Adrian Petre n-ar fi la prima aventură în afara României. În vara lui 2017, a plecat de la UTA şi a semnat cu Esbjerg, din Danemarca, iar în iarna acestui an a acceptat oferta venită de la FCSB şi a venit la echipa patronată de Gigi Becali. Acum, atacantul de 22 de ani nu se regăseşte şi vrea să schimbe cât mai rapid echipa pentru a-şi relansa cariera.

  • 800 de mii de euro este cota lui Adrian Petre, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauaadrian petre 

viewscnt
Articole similare