Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am auzit că Rapidul va avea arbitrajul în spate”. Teorie surprinzătoare după faza controversată din Rapid - Sepsi + Reacţia clubului din Giuleşti | EXCLUSIV

”Am auzit că Rapidul va avea arbitrajul în spate”. Teorie surprinzătoare după faza controversată din Rapid - Sepsi + Reacţia clubului din Giuleşti | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Duelul dintre Rapid şi Sepsi, încheiat 0-0, a fost umbrit de o decizie controversată luată de „centralul” Colţescu după consultarea sistemului VAR.

”Am auzit că Rapidul va avea arbitrajul în spate”. Teorie surprinzătoare după Rapid - Sepsi  | EXCLUSIV

Update:

Reacţia Rapidului după declaraţia lui Bogdan Cosmescu.

”A trecut o singură etapă din noul sezon şi suntem nevoiţi să asistăm deja la unele derapaje jurnalistice îndreptate împotriva Rapidului. În cazul de faţă, fără fond, argument, departe de adevăr, dar cu ţinta de a induce în eroare masele de suporteri rapidişti, precum şi microbiştii în general.

Un comentator sportiv, totodată formator de opinie prin prisma profesiei, a afirmat că i-a trecut pe la ureche un zvon “că va fi un sezon în care Rapidul va avea serios arbitrajul în spate”.

Zvonul transformat vocal în acuzaţie de către respectivul comentator capătă conotaţii dure în contextul în care istoria ne arată de fapt că Rapid a pierdut titluri având arbitrajul la propriu “în spate”.

Având în vedere relaţia mereu apropiată şi deschisă pe care clubul nostru a avut-o în timp cu mass-media, ne-am dori ca şi jurnaliştii să furnizeze informaţiile către opinia publică plecând de la o bază solidă şi veridică, nu după zvonuri trecute printr-o ureche sau alta.

Din punctul nostru de vedere, munca într-un club de fotbal se desfăşoară pe terenul de joc şi în jurul acestuia, iar timpul şi energia încercăm, pe cât posibil, să nu le irosim în studiourile televiziunilor, emiţând opinii şi păreri”, a fost mesajul postat de Rapid pe reţelele de socializare. 


Primul meci al Rapidului din actualul sezon al Superligii a stârnit o mulţime de controverse. Deşi a controlat în bună măsură meciul, formaţia din Giuleşti putea fi învinsă de Sepsi, după acţiunea superbă a lui Marius Ştefănescu. Golul a fost însă anulat pe motiv de ofsaid, după ce arbitrul a fost chemat la monitor pentru a verifica faza.

Situaţia a pornit un val de critici şi de comentarii la adresa lui Sebastian Colţescu, inclusiv jucătorii lui Sepsi fiind uluiţi de decizia luată. Nici Bogdan Cosmescu, comentator Orange Sport, nu a rămas indiferent. Ba mai mult, a înaintat o teorie surprinzătoare legată de deciziile care au fost luate în favoarea celor de la Rapid în primul meci al noului sezon.

”Vreau să spun un lucru interesant. În urmă cu 10-15 zile, mi-a trecut pe la ureche un zvon, ştii cum e în lumea fotbalului, că va fi un sezon în care Rapidul va avea serios arbitrajul în spate. Nu am băgat în seamă. Am zis că este o aberaţie. Poate că este o aberaţie, dar ce s-a întâmplat aseară te pune pe gânduri. Din prima etapă, să anulezi golul acela...”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

BREAKING | Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Marko Dugandzic! Rapid vrea să aducă doi atacanţi

Se înmulţescu zvonurile cu privire la o plecare a lui Marko Dugandzic de la Rapid, chiar în această vară.

Marko Dugandzic mai are contract cu Rapidul încă un sezon, iar şefii din Giuleşti iau serios în considerare o despărţire, în schimbul unei sume consistente, pentru a nu-l pierde gratis din iarnă.

Jurnalistul playsport.ro, Sorin Chiriac, a anunţat că Rapidul a primit o ofertă interesantă din Golf pentru Marko Dugandzic - de 1,5 milioane de euro - şi este gata să se despartă de jucător.

Giuleştenii ar dori 2 milioane de euro în schimbul atacantului croat, dar ar fi şanse foarte mari ca cele două formaţii să se întâlnească undeva la mijloc.

În acelaşi timp, Marko Dugandzic ar fi ademenit cu un salariu uriaş, mult peste ce ar putea câştiga vreodată în România, şi ar fi tentat să accepte noua provocare.

”Înţeleg că există o ofertă din zona arabă pentru Marko Dugandzic! Suma oferită Rapidului: 1,5 milioane de euro!!! Salariul ar fi unul foarte tentant pentru jucător. Conducerea ar cere 2 milioane de euro, dar sunt şanse să se ajungă la un acord...

Dacă pleacă Dugandzic, vor fi aduşi 2 atacanţi pentru a-l înlocui.  Unul ar fi Erik Exposito, despre care am mai scris, iar varianta de rezervă la îndemână ar fi Alexandru Tudorie, liber de contract, care aseară a asistat la meciul din Giuleşti”, a declarat Sorin Chiriac, pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: rapidsepsisuperligaarbitraj 

viewscnt
Articole similare