Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Dinamo înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Meciul este sold-out

Veşti bune pentru Dinamo înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova! Meciul este sold-out

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova se va desfăşura cu stadionul plin, după ce fanii echipei din Ştefan cel Mare au epuizat toate bilete în numai 24 de ore.

  • Dinamo - Universitatea Craiova se va disputa luni, 17 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Arcul de Triumf” şi va putea fi urmărit pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Dinamo - Universitatea Craiova, sold-out!

Promovarea lui Dinamo în Superligă a creat un entuziasm uriaş în rândul suporterilor, motiv pentru care aceştia s-au grăbit să achiziţioneze un bilet pentru primul meci din noul sezon.

Cum Arena Naţională nu a fost disponibilă din cauza unor concerte care vor avea loc acolo, dinamoviştii s-au reorientat şi au decis să joace pe „Arcul de Triumf”.

Astfel, clubul din Ştefan cel Mare va avea parte de o susţinere masivă, 7.500 de suporteri cumpărându-şi deja bilet în mai puţin de 24 de ore.

De cealaltă parte, oltenii vor avea 500 de suporteri la meci, iar atmosfera se anunţă a fi una de foc.

Ultimele detalii legate de noul stadion al lui Dinamo. ”Am intrat în linie dreaptă!”

Declanşarea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie a Arenei Multifuncţionale CS Dinamo Bucureşti este condiţionată de parcurgerea etapelor procedurale şi implicit de ”asigurarea alocaţiilor bugetare”, afirmă Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Într-un răspuns transmis la solicitarea news.ro, cu privire la ”Arena Multifuncţională CS Dinamo Bucureşti”, CNI anunţă că a fost semnată hotărârea de predare a amplasamentului către CNI SA şi a fost finalizată procedura de achiziţie publică pentru contractarea serviciilor de întocmire a studiului de fezabilitate.

”Ca urmare, la momentul actual, studiul de fezabilitate a fost finalizat şi a fost predat la CNI SA. Precizăm că în prezent a fost întocmită şi depusă toată documentaţia necesară în vederea emiterii avizelor, la momentul actual 90% din avize primind deja aprobare”, conform datelor comunicate de Compania Naţională de Investiţii.

Ulterior acestei etape documentaţia va fi spusă avizării în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici.

”Demararea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie este condiţionată de parcurgerea tuturor acestor etape şi implicit de asigurarea alocaţiilor bugetare”, precizează CNI.

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiovasuperligasold-out 

viewscnt
Articole similare