Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Maria Popescu, cuvinte la superlativ despre puştiul minune al înotului românesc: ”David este un fenomen, mi-aş dori să-l clonăm”

Ana Maria Popescu, cuvinte la superlativ despre puştiul minune al înotului românesc: ”David este un fenomen, mi-aş dori să-l clonăm”

Jocurile olimpice

Comentarii

Revenită după aventura de la Jocurile Olimpice, unde a obţinut medalia de argint, Ana Maria Poepscu a discutat despre un alt român aflat la Tokyo, David Popovici.

Ana Maria Popescu a revenit în ţară după Jocurile Olimpice şi a fost primită cu aplauze şi laude de publicul românesc. Sportiva a obţinut medalia de argint la scrimă, la spadă, pierzând finala la limită, 11-10, în urma tuşei de aur.

Popescu a adus prima medalie a României din această vară şi a discutat despre un alt sportiv de al nostru care poate face performanţă în Japonia, David Popovici. La doar 16 ani, înotătorul deja a doborât nenumărate recorduri şi a obţinut o multitudine de medalii şi este considerat o mare speranţă a sportului românesc.

Ana Maria Popescu, cuvinte la superlativ despre puştiul minune al înotului românesc

”David nu are nevoie de sfaturi, David este un fenomen, este o minune de copil şi mi-aş dori să-l clonăm. David o sa ajungă mare şi nu vreau să-l comparaţi vreodată în viaţă cu Phelps sau mai ştiu eu care alt sportiv. David e al nostru şi punct”, a declarat Ana Maria Popescu.

Marţi, Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liberi de la Tokyo, iar miercuri va încerca să obţină calificarea în finală.

Afla mai multe despre: ana maria popescuana maria brânzădavid popovici 

viewscnt
Articole similare